Zitaxi White Label - Hoekbanken.nl skip to Main Content

Zitaxi White Label

ZitAxi white label hoekbanken wat zijn dat.

Denk daarbij aan betaalbare maar kwalitatief goede bankstellen van het eigen merk van Hoekbanken.nl. Hoekbanken.nl kenmerkt zich door zijn betaalbare zitbanken, van een goede kwaliteit en vaak gaat het over scherpe aanbiedingen die elders een stuk duurder zijn. Alle modellen van dit merk zijn door ons persoonlijk getest, en op kwaliteit beoordeeld. In deze merk categorie vindt u bankstellen hoekbanken loungebanken en slaapbanken tussen de 200 en 1000 euro, de reden dat we deze banken zo goedkoop kunnen aanbieden heeft ermee te maken dat het vaak om maar een gaat in een bepaalde kleur en opstelling.

Hoekbanken is XXL dealer landelijke hoekbanken

Ook is Hoekbanken.nl XXL dealer  deze landelijke hoekbanken loungebanken en bankstellen zijn meestal uitgevoerd in een wat lossere stijl dan de moderne banken van tegenwoordig, de hoge kwaliteits banken hebben een ontspannen uitstraling waardoor u extra sfeer in uw huiskamer brengt, de banken zijn bestelbaar in verschillende opstellingen en zit kwaliteiten, denk daarbij aan de Koudschuim vulling (in twee varianten) of de alom gewaardeerde latex vlok vulling. Verder zijn er twee zit dieptes te kiezen, waardoor het bankstel eigenlijk een maat bankstel wordt. Als kers op de taart kunt u nog kiezen uit meer dan 120 verschillende stof varianten waaronder Galardo leer en Nature linnen.

Hoekbank Amsterdam Sitdesign, Hjort Knudsen en Matex.

Verder voert hoekbanken.nl ook nog andere merken, denk daarbij aan strakke modulaire banken van de merken Hjort Knudsen, Matex en Sitdesign, leveranciers met een hoge mate van service en garantie, deze modellen zijn naar eigen inzicht samen te stellen, en uiteraard snel leverbaar vanuit Hilversum en of Oud Alblas bij Rotterdam.

Kom een keer proefzitten op een van onze vele aanbiedingen hoekbanken vanaf 495 euro en andere modellen tussen de 200 en 1000 euro, goede prijs kwaliteit verhouding.

    Wij helpen u graag verder met al uw vragen!    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

    Chat openen
    💬 Hulp nodig?
    Kan ik je helpen?