ZitAxi White Label

Wanneer u kiest voor een hoekbank Amsterdam van ZitAxi kunt u kiezen uit meerdere merken.

Denk daarbij aan het eigen "ZitAxi white label merk", dit merk kenmerkt zich door zijn betaalbare zitbanken, van een goede kwaliteit en vaak gaat het over aanbiedingen.Alle modellen van dit merk zijn door ons persoonlijk getest, en op kwaliteit beoordeeld. In deze merk categorie vindt u bankstellen hoekbanken loungebanken en slaapbanken tussen de 200 en 1000 euro, de reden dat we deze banken zo goedkoop kunnen aanbieden heeft ermee te maken dat het vaak om maar een gaat in een bepaalde kleur en opstelling.

Hoekbanken is XXL dealer van UrbanSofa landelijke hoekbanken

Ook is Hoekbanken.nl XXLdealer van het merk UrbanSofa deze landelijke hoekbanken loungebanken en bankstellen zijn meestal uitgevoerd in een landelijke stijl, de hoge kwaliteits banken van Urbansofa hebben een geleefde uitstraling waardoor u extra sfeer in uw huiskamer brengt, de banken zijn bestelbaar in verschillende zit kwaliteiten, denk daarbij aan de Koudschuim vulling (in twee varianten) of de alom gewaardeerde latex vlok vulling. Verder zijn er twee zit dieptes te kiezen, waardoor het bankstel eigenlijk een maat bankstel wordt. Als kers op de taart kunt u nog kiezen uit meer dan 120 verschillende stof varianten waaronder Galardo leer en belgisch linnen.

Hoekbank Amsterdam Sitdesign, Hjort Knudsen en Matex.

Verder voert hoekbanken.nl ook nog andere merken, denk daarbij aan strakke modulaire banken van de merken Hjort Knudsen, Matex en Sitdesign, leveranciers met een hoge mate van service en garantie, deze modellen zijn naar eigen inzicht samen te stellen, en uiteraard snel leverbaar vanuit Hilversum en of Oud Alblas bij Rotterdam.

Kom een keer proefzitten op een van onze vele aanbiedingen hoekbanken vanaf 495 euro en andere modellen tussen de 200 en 1000 euro, goede prijs kwaliteit verhouding.

Proef de sfeer in onze winkels & bekijk onze film

Hoekbanken.nl login

Door middel van een hoekbanken.nl account kunt u snel en eenvoudig uw bestelling plaatsen.

Service & Contact

Heeft u vragen of wilt u graag een passend interieuradvies ontvangen? Hoekbanken.nl staat voor u klaar! Kort samengevat staat Hoekbanken.nl voor:

  • Korte levertijden, betaalbare prijzen;
  • Hoekbanken.nl is de goedkoopste online meubelwinkel in Nederland;
  • Bij ons kunt in termijnen betalen.

Voor een overzicht van al onze vestigingen klik hier.