Loungebank Montreal Presto Castello Grey - Hoekbanken.nl skip to Main Content

ACTIE

Loungebank Montreal Presto Castello Grey

2.895,00 1.695,00

Merk: UrbanSofa

1 op voorraad

Aantal:

Een fantastische bank om heerlijk op weg te dromen. De licht gebogen armleuningen geven het model een romantisch karakter de armleuningen zijn volledig met de hand gecapitonneerd. Aan de voorzijde heeft de Montreal bronsen nails, de zitting is uitgevoerd met latex vlokvulling wat de bank een echte plofbank maakt.

Met een vintage stof uit onze collectie meubelstoffen past de Montreal ook uitstekend in een stoer interieur. Al met al een prachtige aanwinst in ons assortiment en nu al een regelrechte topper.

Op de foto en dus direct leverbaar ziet u de Montreal Presto 2,5-OTM in Castello Grey

afmetingen: 328×167 cm (breedte van de lounge is 124 cm)

Productfolder

Kom naar één van de Hoekbanken.nl verkooppunten: Hilversum, of Oud Alblas In deze showrooms kunt u de modellen uitproberen die wij online aanbieden. Service en garantie staan bij ons hoog in het vaandel. Veel tevreden klanten zijn u al voorgegaan! 

Of klik op onderstaande links voor andere uitvoeringen die direct leverbaar zijn. Let op! Alle bankstellen zijn nieuw en uit de verpakking gehaald voor de foto. Belt u van te voren om te overleggen of deze bank nog beschikbaar is. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat deze in de showroom komt  te staan, zodat u kunt komen proef zitten.

Extra informatie

Gewicht80 kg
Levertijd

1 – 7 werkdagen vanuit Hilversum

Merk

Uitproberen:

Emmastraat 40a Hilversum 035-5338784, Oosteinde 58 Oud Alblas 06-30635648

Wij helpen u graag verder met al uw vragen!Ik ga akkoord met de privacy verklaring.