Loungebank H6 verstelbare rug-delen grijs stof - Hoekbanken.nl skip to Main Content

Loungebank H6 verstelbare rug-delen grijs stof

495,00


Levertijd: Nu ophalen of binnen een paar dagen laten bezorgen.

Uitverkocht

Loungebank H6 is een heerlijk zittende relaxbank waarbij de rug delen naar voren of naar achteren verplaatst kunnen worden hierdoor kunt u kiezen voor een diepe of ondiepe zit, ook de nek en armsteunen kunnen naar wens aangepast worden. Heerlijke royale zitbank

Film

Afmetingen: 285×170 cm

 • Zithoogte 46 cm
 • Zitdiepte 67 cm

Tijdens het betaalproces kunt u kiezen voor betalen via Ideal, Klarna achteraf, Klarna in drieën (betalen in 3 termijnen) of zelfs in meerdere termijnen via Spray Pay.

Ook deze keer gaat het weer om een B-keus bankstel waar een plekje of vlekje op kan zitten, vraag hiernaar alvorens de bank te bestellen, deze teveel geproduceerde hoekbanken, loungebanken en bankstellen kopen we als een grote partij in, en geven het prijsvoordeel direct door aan u.

Voordeel : Gunstige prijzen goede service en garantie

Nadeel: Vaak maar een model op voorraad (op=op) alleen in de kleur en opstelling als op de foto.

Kom een keer kijken in een van onze showrooms, wel even bellen van te voren want wij hebben zoveel banken dat ze niet allemaal in onze showroom passen, en dus ook wel eens in het magazijn kunnen staan, wanneer we weten naar welk model uw voorkeur uitgaat zorgen we ervoor dat deze in de winkel komt te staan.

Klik hier voor de adressen en openingstijden

  Wij helpen u graag verder met al uw vragen!  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

  Chat openen
  💬 Hulp nodig?
  Kan ik je helpen?