Hoekbank zwart altara Rotterdam 1 klapleuning - Hoekbanken.nl skip to Main Content

Hoekbank zwart altara Rotterdam 1 klapleuning

695,00 of 232,00 / per maand voor 3 maanden

Merk: ZitAxi eenmalig
Levertijd: 3 - 7 werkdagen vanuit Oud Alblas
Waar uit te proberen: Online only, Oosteinde 58 Oud Alblas 06-30635648

Uitverkocht

Wij hebben weer een partij bankstellen gekocht, ditmaal gaat het om een Hoekbank zwart altara met klapleuningen de Rotterdam 1, heerlijke bank.

afmetingen 220x270cm

Wanneer u kiest voor betalen in termijnen dan wordt uw aankoop uitgeleverd zodra het hele bedrag is voldaan, eventueel kunnen we als alternatief een betaalplan via Santander voor u aanvragen, hiervoor hebben we een aantal gegevens van u nodig,  zodra Santander het contract goedkeurt kunnen we de aankoop bij u thuis afleveren.

Ook deze keer gaat het weer om een B-keus bankstel waar een plekje of vlekje op kan zitten, vraag hiernaar alvorens de bank te bestellen, deze teveel geproduceerde hoekbanken, loungebanken en bankstellen kopen we als een grote partij in, en geven het prijsvoordeel direct door aan u.

Voordeel : Gunstige prijzen goede service en garantie

Nadeel: Vaak maar een model op voorraad (op=op) alleen in de kleur en opstelling als op de foto.

Kom een keer kijken in een van onze showrooms, wel even bellen van te voren want wij hebben zoveel banken dat ze niet allemaal in onze showroom passen, en dus ook wel eens in het magazijn kunnen staan, wanneer we weten naar welk model uw voorkeur uitgaat zorgen we ervoor dat deze in de winkel komt te staan.

Klik hier voor de adressen en openingstijden

Wij helpen u graag verder met al uw vragen!Ik ga akkoord met de privacy verklaring.