Winkel - Hoekbanken.nl skip to Main Content

Goedkope zitmeubelen bij hoekbanken Hilversum

Hoekbanken.nl is vanaf 2004 actief in de verkoop van betaalbaren hoekbanken en loungebanken, met een uitgebreid assortiment bankstellen loungebanken en slaapbanken timmeren wij al ruim 15 jaar aan de weg, met als doel een zo goedkoop mogelijk aanbod te bieden en daarbij de kwaliteit niet uit het oog verliezend. We kunnen zeggen dat hoekbanken een van de goedkoopste meubelwinkels in Nederland is! Dit komt onder andere dat wij in staat zijn om kosten te besparen op de huur van onze showrooms en vooral het in grote partijen inkopen van onze hoekbanken, daardoor zijn wij in staat om onze zitmeubels tegen een concurrerende prijs aan te bieden. Ook bieden wij de kortste levertijden van Nederland voor uw hoekbank. Hierdoor heeft u sneller plezier  van uw aankoop.

Bekijk ons aanbod op de volgende pagina’s en overtuig uzelf van de goede prijs kwaliteit verhouding:

Nieuwsgierig? Neem dan gerust een kijkje in onze showroom waar onze gehele collectie te bezichtigen is. Momenteel zijn wij gevestigd in Hilversum met www.Hoekbanken.nl en in Oud Alblas met www.ZitAxi.nl. Vanuit deze verkooppunten zijn wij in staat om uw bank snel bij u thuis te bezorgen. Doorgaans is een groot gedeelte van onze collectie direct leverbaar.

Breed assortiment aan hoekbanken Amsterdam

Hoekbanken.nl heeft voor u een breed assortiment samengesteld bestaande uit betaalbare en comfortabele hoekbanken. Door grote variatie aan hoekbanken vindt u altijd wel een bank die aansluit op uw wensen en de stijl van uw woonkamer.

Iedere week een scherp geprijsde bank in de weekaanbieding

Elke week bieden wij een mooie bank aan voor wel een hele scherpe prijs, denk daarbij aan bankstellen die normaal 1295 euro kosten kosten dan nog maar de helft. Een complete hoekbank voor nog geen 500 euro of een lounge slaapbank voor 395 euro, absolute laag geprijsde aanbiedingen waar je niet omheen kunt.

Bezorgen of zelf ophalen van uw zitbank, dat kan.

Onze service beperkt zich niet tot het advies wat wij u geven in de showroom maar wij bezorgen uw nieuwe aankoop met veel plezier bij u thuis, zelf ophalen behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden en het afvoeren van het oude bankstel kunnen we voor u verzorgen dit alles tegen een redelijke vergoeding.

Vestigingen in Hilversum en/of Oud Alblas

Overtuig uzelf en kom een keer kijken in een van onze showrooms in Hilversum (Emmastraat 40a 1211NH) of in Oud Alblas (Oosteinde 58 2969AV) en maak kennis met onze prettige manier van uitleg en kennis op het gebied van zitmeubelen, Openingstijden!

Toont alle 8 resultaten

    Wij helpen u graag verder met al uw vragen!    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

    Chat openen
    💬 Hulp nodig?
    Kan ik je helpen?