Waar moet ik op letten bij het kopen van een slaapbank? - Hoekbanken.nl skip to Main Content
Waar Moet Ik Op Letten Bij Het Kopen Van Een Slaapbank?

Waar moet ik op letten bij het kopen van een slaapbank?

De slaapbank: Handig, praktisch en ruimtebesparend.

Ben je op zoek naar een slaapbank die in de ruimte past, goed zit én vooral lekker slaapt?

Wij hebben voor je uitgezocht waar je op kunt letten voordat je jouw nieuwe aanwinst in huis haalt.

Meten is weten

Het is de belangrijkste en misschien wel de meest voor de hand liggende tip bij het kopen van een slaapbank: zorg ervoor dat je de ruimte hebt opgemeten waarin de slaapbank komt te staan. Zo weet je zeker dat de slaapbank die jij op het oog hebt daadwerkelijk in je logeer-, woon-, of slaapkamer past. Op deze manier kun jij direct de slaapbank van jouw dromen mee naar huis nemen, mocht je deze onverwachts tegenkomen.

Uitklappen maar!

De ene slaapbank is de andere niet. Let bij de aanschaf van de bank op de uitklap methode: moet je de rugleuning platleggen, moet het zitvlak worden uitgetrokken of is er een bak die kan worden uitgeklapt tot zitvlak? Let er hierbij wel op dat je de uitgeklapte afmetingen meeneemt in je berekeningen. Een slaapbank die bijvoorbeeld als bank wél past, neemt in oppervlak soms enorm toe zodra je hem uitklapt. Het zou natuurlijk vervelend zijn als je thuiskomt met je kersverse slaapbank en er vervolgens achter komt dat hij niet past.

Van comfortabele hoekslaapbank tot een slaapbank met opbergruimte

Ideaal wanneer je niet zo groot woont: een slaapbank met extra opbergruimte. Zo kun je altijd de dekens en kussens kwijt. Daarnaast tover je jouw hoekbank binnen no-time om tot een super lekkere slaapplek wanneer je (onverwacht) logees krijgt. Wil jij juist een plek om met elkaar te loungen? Ga dan voor een lounge hoekslaapbank met zachte stof en tover in een handomdraai je slaapbank om tot ultieme relaxplek. Film aan, popcorn erbij en chillen maar!

It’s all about the design

Natuurlijk wil het oog ook wat: slaapbanken zijn tegenwoordig in verschillende soorten en maten verkrijgbaar, waardoor er altijd een geschikte bank voor jou tussen zit. Wist je bijvoorbeeld dat er genoeg moderne slaapbanken verkrijgbaar zijn? Niemand zal doorhebben dat de designbank in je woonkamer stiekem ook een bed is. Ga je liever voor safe? Kies dan voor een zwarte lounge slaapbank die past bij ieder interieur.

Ben je benieuwd naar welke (slaap)bank het best in jouw slaap-, logeer- of woonkamer past? Bel voor advies naar 035 533 8784 of kom langs in onze showroom in Hilversum of Oud- Ablas.

Wij helpen u graag verder met al uw vragen!Ik ga akkoord met de privacy verklaring.