Landelijke hoekbank Soest - Hoekbanken.nl skip to Main Content

Landelijke hoekbank Soest

Landelijke hoekbanken

Hoekbanken in Hilversum en Oud Alblas bied een breed assortiment hoekbanken loungebanken en bankstellen aan,  de landelijke zitmeubelen zijn kwalitatief van een zeer hoog niveau, en de prijs kwaliteit verhouding is een doorn in het oog van de duurdere merken zoals Riviera Maison, Erik Kusters enz.

Komt u een keer naar een van onze showrooms om alle modellen van dichtbij te bekijken, dan kunnen we u overtuigen van onze service en uitgebreide garanties. Wij zijn een klein bedrijf waar hart voor de zaak voorop staat, 

Service en garantie op uw hoekbank zit in ons DNA

Op onze bankstellen geven wij 1 jaar fabrieksgarantie.  het fijne van de verschillende opstellingen is dat we eigenlijk bijna nooit meer terug hoeven naar de klant om iets aan te passen dan wel te repareren, Wij hebben de kwaliteit zeer hoog in het vaandel staan.

Bezorgen van uw nieuwe zitmeubel mogelijk!

Bezorging met onze eigen bezorgdienst door heel Nederland is geen probleem, onze service dienst helpt u bij het naar binnen tillen van de meubels dan wel het naar boven brengen is ook geen probleem, wij kunnen de banken zo gunstig aanbieden omdat de bezorger alleen is en u graag helpt bij het naar binnen brengen van de bank. Uitpakken en installeren van het meubel is vervolgens geen moeite en we gaan pas weg zodra alles op de juiste manier is gemonteerd en de bank op de plek staat die u graag wil.

Komt u en keer kijken in een van onze showrooms in Hilversum of Oud Alblas

Klik hier voor de adressen en openingstijden

Kopen op afbetaling is bij ons mogelijk, wij regelen dit via Spray Pay

    Wij helpen u graag verder met al uw vragen!    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

    Chat openen
    💬 Hulp nodig?
    Kan ik je helpen?