Urbansofa niet meer in Hilversum - Hoekbanken.nl skip to Main Content

Urbansofa niet meer in Hilversum

In ons filiaal in Hilversum verkopen wij geen bankstellen van het merk Urbansofa meer : hoekbanken loungebanken en boomstamtafels, het uitgebreide assortiment aan Urban sofa bankstellen kenmerkt zich door zijn prijs en kwaliteit verhouding, helaas niet meer verkrijgbaar in onze winkels,

Urban sofa is al ruim 10 jaar op de markt met zijn landelijke hoekbanken, inmiddels heeft Urban sofa zich ontwikkeld tot trend setter in landelijke meubels. Komt u eens langs in een van onze showrooms en overtuig uzelf van het uitgebreide assortiment loungebanken.

Hoekbanken.nl

Emmastraat 40a

1211NH Hilversum

035-5338784

KWALITEIT EN GARANTIE, VOORDELIG GEPRIJSD !

Welkom bij Hoekbanken.nl Wij leveren bankstellen,  loungebanken en slaapbanken tegen de laagste prijzen. Het inkopen en verkopen van dit soort bankstellen is niet alleen ons vak maar ook onze passie! Onze banken zijn van de allerhoogste kwaliteit en worden speciaal voor u volledig naar wens gemaakt voor een eerlijke prijs.

Op zoek naar bijvoorbeeld een hoek slaapbank of u hoek opstelling? Bij Hoekbanken.nl bent u aan het juiste adres. Bezoek onze webshop en stel uw eigen bank samen. Heeft u andere wensen, of heeft u ergens een zitmeubel gezien dat u graag wil laten maken? Maak een foto en neem contact met ons op. U bent altijd welkom om langs te komen in onze ruim 400 m2 grote showroom!

Wij realiseren uw wens.

DUIZENDEN KLANTEN GINGEN U AL VOOR, WACHT NIET LANGER.

    Wij helpen u graag verder met al uw vragen!    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

    Chat openen
    💬 Hulp nodig?
    Kan ik je helpen?