U vorm hoekbanken Amsterdam

U opstelling Amsterdam

Een U-vormige hoekbank van Zitaxi heeft een praktisch formaat: veel woonkamers waar de u opstelling Amsterdam in geplaatst wordt hebben een zogenaamde dode hoek, deze hoekruimte kunt u optimaal benutten met een hoekbank in u-vorm., een u hoekbank geeft een enorme ruimte waar u met een heel gezelschap op plaats kunt nemen.

Er zijn verschillende soorten U hoekbanken

Allereerst heb je de U hoekbank waarbij de bank links begint met een armleuning en rechts eindig met een armleuning, dit is zo gezegd de meest traditionele U hoekopstelling.

Valetta U hoekopstelling Amsterdam rood leder (klik hier)

Dan als tweede heb je de U hoek zitbank zoals hierboven beschreven maar dan met een lounge aan beide zijde, het nadeel van deze opstelling is dat iedereen op een rijtje zit en alleen de buitenste personen hun benen kunnen strekken, bij deze variant kun je natuurlijk nog kiezen voor de uitvoering met bed functie zodat er als het ware een groot bed ontstaat.

Valetta U lounge opstelling rood stof (klik hier)

Een variant op U hoek loungebank (zoals hieronder bij de valentino U hoek opstelling) is dat u aan de ene zijde een Ottomaan neemt en aan de andere zijde een Lounge, het voordeel van een ottomaan is dat je door de hoek heen kunt zitten, zodat je met meerdere mensen op de bank kunt plaatsnemen waarbij je elkaar aan kunt kijken. wanneer je dan ook nog onder het midden gedeelte een bed tevoorschijn laat komen creƫer je de ideale zitplaats voor een geslaagde tv avond.

Valentino U hoekbank met links een ottomaan en rechts een lounge gedeelte KLIK HIER

Hoekbanken.nl biedt u-vorm hoekbanken in verschillende vormen, kleuren en materialen aan voor zeer scherpe prijzen met of zonder slaapfunctie cq opbergvak.

Komt u een keer proefzitten in een van onze showrooms, klik hier voor de openingstijden

Proef de sfeer in onze winkels & bekijk onze film

Hoekbanken.nl login

Door middel van een hoekbanken.nl account kunt u snel en eenvoudig uw bestelling plaatsen.

Service & Contact

Heeft u vragen of wilt u graag een passend interieuradvies ontvangen? Hoekbanken.nl staat voor u klaar! Kort samengevat staat Hoekbanken.nl voor:

  • Korte levertijden, betaalbare prijzen;
  • Hoekbanken.nl is de goedkoopste online meubelwinkel in Nederland;
  • Bij ons kunt in termijnen betalen.

Voor een overzicht van al onze vestigingen klik hier.