Zonder kosten uw woonkamer creatief inrichten

9 September, 2014 12:43

Deze week duiken we dieper in de trendveranderingen van de afgelopen maanden. Naast veranderingen met oog op stofgebruik, veranderen ook de type banken. Enorm populair is de hoekbank, die naast een gezellige sfeer tal van creatieve inrichtingsmogelijkheden oplevert voor uw woonkamer.

De trendverandering in zitbanken

Als je jaren geleden op zoek was naar een nieuwe bank, dan was het vooral belangrijk dat het een kwalitatief hoogstaande bank was en dat de bank zo’n twintig jaar mee zou gaan. Deze banken werden voornamelijk van leer gemaakt, een stugge stof die de levensduur van banken verhoogd. Mooie, natuurlijke materialen zoals katoen en linnen maken op dit moment een enorme opmars in de meubelwereld. Hoekbanken.nl speelt hier op in door banken op te nemen in het assortiment die voornamelijk van natuurlijke materialen zijn gemaakt.

Meer comfort met hoekbanken

Variatie is dus erg belangrijk geworden bij de inrichting van een huis. Zo zien we ook steeds meer traditionele banken verruilt worden voor een hoekbank. Hoekbanken zorgen ervoor dat er verschillende zitmogelijkheden worden gecreëerd. De hoekbanken beschikken namelijk vaak over zowel normale zitplekken als loungeplekken, wat zorgt voor meer comfort. De meeste hoekbanken kun je ook uit elkaar halen, waardoor je twee of drie verschillende onderdelen, los in de woonkamer kunt plaatsen. Dit zorgt er voor dat er meer variatie mogelijk is in een en dezelfde woonkamer.

De mogelijkheden met een hoekbank

Wanneer u op zoek bent naar de mogelijkheid om uw woonkamer keer op keer op een creatieve manier te veranderen, zonder weer opnieuw in de buidel te moeten tasten, bent u bij hoekbanken.nl aan het juiste adres. Naast de traditionele leren hoekbanken, wordt ook ingespeeld op de trend van katoenen en linnen hoekbanken. De meeste banken zijn compleet naar uw zin aan te passen, doordat de banken verkrijgbaar zijn in verschillende kleur- en stofuitvoeringen. Onderstaand vindt u twee voorbeelden van hoekbanken die wij steeds vaker zien terugkeren in de Nederlandse huiskamers.

Hoekbank Tahoma                                                                 

- Verkrijgbaar in diverse kleuren en stoffen

- 795,00 euro

Hoekbank Nana lederlook

- Verkrijgbaar in verschillende kleuren

- 995,00 euro


 


< Oktober gratis Javea slaapbank