Haal het voorjaar in huis

15 Maart, 2016 15:47
Beton trend

Door deze heerlijke weersvooruitzichten, komen bij ons de lentekriebels al weer op zetten. Hoewel het nog ruim een week duurt voor de officiële lente begint, beginnen wij alvast de lente in huis te halen. Met de volgende simpele aanpassingen, heb jij ook in een handomdraai een heerlijk lentehuis!

lentekriebels 01

Gooi ’s ochtends eens lekker de ramen open zodat de heerlijke geur van een lente ochtend je kamer op kan frissen en ga vervolgens aan de slag in huis. Ruim de boel eens goed op, en hou een grote lente schoonmaak. Alle donkere winterse accessoires kunnen weer opgeborgen worden. Het is tijd om weer kleur aan te brengen in huis.

Als je donkere tinten op de muur hebt, dan kun je er voor kiezen om een mooie frisse kleur op de muur aan te brengen. Dit geeft je huis al meteen een kleurrijke frisse uitstraling. Ook door stoffen te wisselen maak je je interieur snel lente klaar. Vervang de dikke winterse gordijnen door vitrage en donkere kussens door lichtere exemplaren.

 Alle (kleurrijke) potten en vazen kunnen weer tevoorschijn komen. Vul deze met mooie bloemen, planten en paastakken. Bloemen als gerbera’s en narcissen doen het in de lente erg goed. Wat je ook een heerlijk lente gevoel geeft zijn bloemige geuren. Kleurrijke geurkaarsen staan niet alleen erg leuk, maar voorzien je huiskamer ook van een heerlijke voorjaarsgeur

< Langer plezier van uw hoekbank Wat is het juiste schuimrubber voor mijn bank? >