De woontrends van 2015

26 Januari, 2015 09:46

Een nieuw jaar betekent natuurlijk ook nieuwe woontrends. Wat zijn de kleuren van 2015 en welke stijl gaat 2015 veroveren? Uiteraard zal Zitaxi ook dit jaar weer voorop lopen op de woontrends van 2015. In dit blog gaan we in op wat wel eens dé woontrends van 2015 zouden kunnen worden.

Veranderen van het interieur kan ervoor zorgen dat u weer verliefd wordt op uw eigen huis. Het hoeft geen grootschalige verandering te zijn maar het plaatsen van een aantal kleine accessoires of het vernieuwen van uw bank kan al voor een grote verandering zorgen. ZitAxi heeft voor u de trends van 2015 op een rij gezet zodat uw huis naast vernieuwd ook nog eens helemaal conform de laatste trends is.

Goud en koper

Net als in 2014, zijn ook in 2015 de metallic kleuren zoals koper en goud niet te missen in uw interieur. Deze kleuren zijn uitstekend te combineren en creëren een warme en stoere, industriële setting.

Groen, groener, groenst

Naast goud en koper is groen een kleur die niet gemist mag worden in 2015. Kies voor groen in de vorm van planten en het liefst zo veel mogelijk! Creëer de botanische sfeer met echte planten, maar ook met posters, accessoires of behang van planten. “Go back to nature” is dan ook een echte trend die we veel gaan zien in 2015.

Kleuren combinatie

Een intense kleurencombinatie is ook een trend in 2015. Zwart is “not done”; kleur is de trend voor 2015 en dan voornamelijk het creatief combineren van kleuren. Denk hierbij aan de meubels, de muren en accessoires. Als het maar een intense kleurencombinatie oplevert.

Handwerk is hot

Het eeuwenoude ambachtelijke handwerk blijft ook in 2015 hot! Denk hierbij aan mandwerk of handweefgetouw maar ook de persoonlijke spullen die ooit zelf gemaakt zijn door uzelf of uw dierbaren.

Meubels

De trend is het gebruik van losse en gestapelde elementen. Zo groot mogelijk: meubelstukken met volume, opgerold of ingepakt, het mag en kan allemaal! Maak gebruik van volume en futuristische meubels en kleuren.

Hoe vind ik een trendy bank die mij past?

Ook op het gebied van bankstellen zijn er weer veel nieuwe trends te ontdekken. Bij het vinden van een trendy bank moet u op een aantal dingen letten: Hoeveel ruimte is er voor de bank in uw huis? Wilt u een grote of een kleine bank, een bank met een hoek of een losse hocker? Allen belangrijk, maar wellicht het meest essentiële moet u niet vergeten: welke bank zit het fijnst?

 

Elke woonkamer of zithoek vraagt om een ander type bank. Wat de trends betreft meubels ook mogen zijn, het is minstens zo belangrijk dat de bank comfortabel is en dat hij past bij uw wensen. Bekijk ook ons assortiment aan banken en kies uw ideale bank.

< 5 tips voor het inrichten van een klein oppervlakte Waar je op moet letten bij het kopen van een bankstel >