Moderne Loungebanken

Moderne Loungebanken herkent u aan de strakke lijnen die gebruikt zijn tijdens het ontwerp proces, vaak zijn het zitbanken welke uitgevoerd zijn met rechte armleuningen, anders dan bij landelijke loungebanken zijn deze banken meestal bekleed met de nieuwste trendy stof combinaties denk daarbij  aan felle neon  kleuren. de stof kenmerkt zich door zijn strakke uitstraling en zal zeker bij een goede moderne loungebank nauwelijks gaan plooien.

Waar moet u op letten bij het kiezen van de juiste moderne loungebank

allereerst kijkt u of de bank uitgevoerd is met vaste zit kussens en vaste rug kussens, wanneer dat het geval is stelt u zich de vraag of de bank strakke lijnen heeft, het is dan niet altijd zo dat de bank met lounge gedeelte ook vierkante armleuningen moet hebben. Het belangrijkst is dat bank modern oogt.

Class moderne loungebank zwart lederlook

Wanneer dat allemaal in orde is gaat het erom of u lang plezier gaat hebben van uw aankoop, dit kunt u beoordelen door te vragen aan de verkoper met welke vering de bank is uitgerust en welke schuim soort er is gebruikt voor zowel de zitkussens als de rug kussens belangrijk hierbij is dat de bank of met nosag vering of pocketvering is en of dat er een schuimsoort met een hoge HR getal is toegepast.

Klik hier, en lees alles over de juiste schuimsoorten in uw bankstel

Uiteindelijk moet de bank stevig maar wel comfortabel aanvoelen en ogen! De gekozen kleur en materialen waarmee de bank is bekleed geeft daarbij de doorslag.

Heeft de Moderne loungebank niet uw voorkeur kies dan hieronder uit een van de andere varianten

Kortom genoeg modellen en opstelling om uit te kiezen, komt u een keer kijken in een van onze showrooms de meeste modellen kunt u daar uit proberen.

Klik hier voor de adressen en openingstijden

Proef de sfeer in onze winkels & bekijk onze film

Hoekbanken.nl login

Door middel van een hoekbanken.nl account kunt u snel en eenvoudig uw bestelling plaatsen.

Service & Contact

Heeft u vragen of wilt u graag een passend interieuradvies ontvangen? Hoekbanken.nl staat voor u klaar! Kort samengevat staat Hoekbanken.nl voor:

  • Korte levertijden, betaalbare prijzen;
  • Hoekbanken.nl is de goedkoopste online meubelwinkel in Nederland;
  • Bij ons kunt in termijnen betalen.

Voor een overzicht van al onze vestigingen klik hier.