Leren Loungebanken

Een loungebank kenmerkt zichzelf doordat de bank aan een zijde een gedeelte heeft waar u languit een boek op kunt lezen, of gezellig een film kunt kijken, sommige loungebanken hebben een dusdanige brede lounge dat je gemakkelijk met twee personen op dit gedeelte kunt plaatsnemen, uiteraard zijn er ook lederen loungebanken waarbij de lounge minder breed is.

Damian landelijke Lederen loungebank 

Uiteraard zijn er grote en kleine loungebanken, zelfs loungebanken waarbij aan beide zijde is gekozen voor een voeten gedeelte dit noemen we dan ook de U loungebank. Wanneer je door de hoek heen kunt zitten dan spreken we over een Hoek loungebank waarbij er gekozen is voor een Ottomaan oftewel lounge hoekbank (klik hier) eventueel zijn al deze modellen met een bedfunctie uit te voeren ook wel een slaapbank genoemd.

Het gemakkelijke aan een lederen loungebank is dat deze minder gevoelig is voor vuil, door de gekozen leer soort krijgt de bank een geleefd karakter.

Heeft de Leren loungebank niet uw voorkeur kies dan hieronder uit een van de andere varianten

Kortom genoeg modellen en opstelling om uit te kiezen, komt u een keer kijken in een van onze showrooms de meeste modellen kunt u daar uit proberen.

Klik hier voor de adressen en openingstijden

Proef de sfeer in onze winkels & bekijk onze film

Hoekbanken.nl login

Door middel van een hoekbanken.nl account kunt u snel en eenvoudig uw bestelling plaatsen.

Service & Contact

Heeft u vragen of wilt u graag een passend interieuradvies ontvangen? Hoekbanken.nl staat voor u klaar! Kort samengevat staat Hoekbanken.nl voor:

  • Korte levertijden, betaalbare prijzen;
  • Hoekbanken.nl is de goedkoopste online meubelwinkel in Nederland;
  • Bij ons kunt in termijnen betalen.

Voor een overzicht van al onze vestigingen klik hier.