Landelijke Loungebanken

Landelijke loungebanken kenmerken zich door hun hoge aaibare  uitstraling, de banken zijn meestal voorzien van losse zit en rug kussens waardoor er een comfortabele zit en uitstraling ontstaat.

Loungebanken zijn er in verschillende modellen en uitvoeringen

Denk daarbij aan loungebanken met een moderne uitstraling, dit zijn bankstellen met aan een kant een gedeelte waarop je de benen kunt strekken, maar wat vooral in het oog springt zijn de strakke lijnen van een dergelijke zitbank, vaak uitgevoerd met platte strakke kussens en rechte en hoekige armleuningen.

Ook kun je denken aan een uitvoering waarbij aan beide zijde is gekozen voor een lounge gedeelte, we praten dan over een U loungebank, ook deze kan in de categorie moderne loungebanken vallen of in de categorie landelijke loungebanken.

U loungebank Valetta creme leder

 

Natuurlijk blijft de Hoek loungebank ook nog steeds populair, dit is een Hoekbank waarbij aan een zijde is gekozen voor een armleuning en aan de andere zijde voor een lounge of eiland gedeelte. Dit eiland gedeelte wordt in combinatie met het hoek gedeelte ook wel Ottomaan genoemd.

Alle lounge combinaties nog een keer op een rij:

Kortom genoeg modellen en opstelling om uit te kiezen, komt u een keer kijken in een van onze showrooms de meeste modellen kunt u daar uit proberen.

Klik hier voor de adressen en openingstijden

Proef de sfeer in onze winkels & bekijk onze film

Hoekbanken.nl login

Door middel van een hoekbanken.nl account kunt u snel en eenvoudig uw bestelling plaatsen.

Service & Contact

Heeft u vragen of wilt u graag een passend interieuradvies ontvangen? Hoekbanken.nl staat voor u klaar! Kort samengevat staat Hoekbanken.nl voor:

  • Korte levertijden, betaalbare prijzen;
  • Hoekbanken.nl is de goedkoopste online meubelwinkel in Nederland;
  • Bij ons kunt in termijnen betalen.

Voor een overzicht van al onze vestigingen klik hier.