Hoekbanken Rotterdam

Groot assortiment hoekbanken Rotterdam vindt u in Oud Alblas

In onze showroom in Oud Alblas vindt u Hoekbanken Rotterdam, wij hebben in deze showroom een aantal modellen voor u klaar staan waaruit u een keuze kunt maken, daarnaast zijn merken als Hjort Knudsen, Sit Design en Urban sofa bij ons vertegenwoordigd uiteraard ook kwalitatief goede maar minder bekende merken vindt u op het Oosteinde 58 in Oud Alblas. denk daarbij aan hoek slaapbanken of bankstellen met relax functie

Wieke geeft u graag alle informatie die u wenst over de verschillende modellen bankstellen hoekbanken loungebanken en slaapbanken die wij kunnen leveren, stelt u zich voor een boeren schuur die aan de binnen zijde is omgetoverd tot een prachtige overzichtelijke showroom, dat vindt u in Oud Alblas paar kilometer vanaf Rotterdam Den Haag en Gorinchem.

Parkeren kan op het terrein, wij houden van:  doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg!

Service en Garantie zijn voor u en ons belangrijk

Wij bieden op iedere zitbank die wij verkopen een uitgebreide service ten eerste zorgen wij ervoor dat u de juiste keuze maakt, daarna adviseren wij u welke combinatie en kleur erbij uw woon situatie hoort en vervolgens nemen wij de bank voor u in bestelling. na enkele weken levertijd nemen we contact met u op om de bank te komen bezorgen daarvoor hoeft u maar een klein deel van de dag voor thuis te blijven, graag helpen we u om de bank in woonkamer op de juiste plaats te zetten pakken deze voor u uit al het afval nemen we mee met andere woorden we nemen u alle problemen uit handen.

Zodra de bank is geplaatst kunt u er lekker van genieten wij nemen eventueel uw oude bank net als alle verpakking materialen mee retour. schort er dan toch nog wat aan de bank neemt u contact met ons zodat we uw vragen kunnen beantwoorden dan wel uw klachten kunnen oplossen.

Adressen en openingstijden Oud Alblas

ZitAxi Regio Rotterdam:

OOSTEINDE 58

2969 AV OUD-ALBLAS

OPENINGSTIJDEN: 
Do tm Vr  9:00 - 18:00u 
zaterdag 9:00 tm 16:00u
Daarbuiten op afspraak

Tel: 06-30635648 info@ZitAxi.nl

 

Proef de sfeer in onze winkels & bekijk onze film

Hoekbanken.nl login

Door middel van een hoekbanken.nl account kunt u snel en eenvoudig uw bestelling plaatsen.

Service & Contact

Heeft u vragen of wilt u graag een passend interieuradvies ontvangen? Hoekbanken.nl staat voor u klaar! Kort samengevat staat Hoekbanken.nl voor:

  • Korte levertijden, betaalbare prijzen;
  • Hoekbanken.nl is de goedkoopste online meubelwinkel in Nederland;
  • Bij ons kunt in termijnen betalen.

Voor een overzicht van al onze vestigingen klik hier.