Hoekbanken Huizen Noord Holland - Hoekbanken.nl skip to Main Content

Hoekbanken Huizen Noord Holland

Hoekbanken Huizen bied een ruime keus loungebanken bankstellen hoekbanken en slaapbanken in de provincie Noord Holland, Komt u een keer kijken in onze showroom in Hilversum op de Emmastraat 4oa.

Hoekbanken Huizen is de ideale plek om naar toe te gaan als je een hoekbank zoekt, wij hebben verschillende soorten hoekopstellingen in de aanbieding denk daarbij aan:

Uiteraard is het mogelijk om de bank groter of kleiner te bestellen dan de foto weer geeft, klik daarvoor de productfolder aan, in deze folder kunt u naar eigen inzicht de bank van uw keuze samenstellen.

Wanneer u alle modellen heeft bestudeerd en de juiste keuze heeft gemaakt kunt u nog kiezen (vaak voor dezelfde prijs) uit wel 80 verschillende stof, lederlook of echte leer soorten kiezen!

Wanneer wij de hoekbank loungebank of slaapbank kunnen gaan bestellen en de bank bij ons binnen  komt nemen we contact met u op om de bank te komen bezorgen, wij plaatsen de bank met uw hulp in de woonkamer en nemen eventueel de oude bank voor u mee, dus reden genoeg om een keer te komen kijken in een van onze showrooms

Klik hier voor de adressen en openingstijden, we zien u graag in een van onze winkels terug!

    Wij helpen u graag verder met al uw vragen!    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

    Chat openen
    💬 Hulp nodig?
    Kan ik je helpen?