Hoekbanken Hilversum - Hoekbanken.nl skip to Main Content

Hoekbanken Hilversum

Goedkope hoekbanken in Hilversum

Wilt u een stijlvolle hoekbank kopen voor uw woning in Hilversum, maar wel voor een betaalbare prijs? U vindt hem bij Hoekbanken.nl! Wij zijn al sinds 2004 actief met de verkoop van mooi meubilair voor scherpe prijzen. Wij houden de prijzen laag door hoekbanken en andere meubels slim in te kopen en de huur van onze showrooms laag te houden. Dit is voor u gunstig, want het betekent dat u kunt genieten van een mooie hoekbank voor een leuke prijs. We bieden een grote verscheidenheid aan stijlen en modellen, waaronder:

 • stoffen hoekbanken
 • landelijke stijlen
 • lederlook hoekbanken
 • loungebanken
 • moderne hoekbanken

U kunt onze hoekbanken gemakkelijk online bestellen. Ze worden dan snel in Hilversum bezorgd.

Bestel online of kom langs in een van onze winkels!

Stel ons een vraag

De showroom van Hoekbanken.nl

Wanneer u een hoekbank wilt kopen bij Hoekbanken.nl kunt u deze gemakkelijk online bestellen via de site. Hij wordt dan zeer snel bij u thuis in Hilversum bezorgd. Twijfelt u tussen twee of meer hoekbanken of weet u niet zeker of de kleur wel echt bij uw interieur past? Bezoek dan eens een van onze showrooms. Voor u is dit heel handig, want we hebben een vestiging in Hilversum. Hier kunt u niet alleen terecht om te testen of die mooie hoekbank die u op de site gezien heeft wel echt comfortabel is, maar u vindt er ook een greep uit ons overige aanbod, waaronder:

 • loungebanken
 • slaapbanken
 • u-vorm loungebanken
 • boxsprings en matrassen
 • fauteuils
 • eetkamerstoelen

Hoekbanken online bestellen

Heeft u een mooie hoekbank gevonden die bij uw interieur past en wilt u deze meteen kopen? Dan bestelt u hem gemakkelijk hier op de site. Hij wordt dan zeer snel bij u thuis in Hilversum geleverd, aangezien een groot deel uit onze collectie direct leverbaar is. Zo bieden we de kortste levertijden van Nederland. Bij vragen hoeft u niet te twijfelen om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord en bieden een excellente service. Ook krijgt u op al onze producten garantie, waardoor u dus ongestoord kunt genieten van uw nieuwe meubilair.

Contact opnemen

Wilt u in Hilversum langskomen bij onze showroom? Of heeft u simpelweg nog een paar vragen over het kopen van een hoekbank? Dan kunt u contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@hoekbanken.nl. U kunt ook telefonisch contact opnemen. Voor onze showroom in Hilversum belt u 06-29577794. Wij kunnen u echter ook verwelkomen in onze vestiging in Oud-Alblas. Hiervoor kunt u bellen naar 06-30635648. Wanneer u langskomt stellen we de hoekbanken die uw interesse gewekt hebben voor u op en zetten we een lekker kopje koffie klaar. Of u nu kiest voor een bezoek aan een van onze showrooms of om uw hoekbank meteen online te bestellen, het mooiste meubilair in Hilversum vindt u bij Hoekbanken.nl!

  Wij helpen u graag verder met al uw vragen!  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

  Chat openen
  💬 Hulp nodig?
  Kan ik je helpen?