Hoek slaapbank Almere

Meer dan 15 jaar adviseren wij onze cliënten de mooiste Hoekbanken en  slaapbank Almere. Gepassioneerd zijn wij continue op zoek naar nieuwe modellen, nieuwe stoffen om onze collectie nog beter te maken en trendy te zijn. Groot geworden door het leveren van een uitstekende service. Zoveel voor, tijdens als na de aankoop. Dat doen wij met een mooi team: onze medewerkers werken al vele jaren in ons mooie bedrijf en helpen u graag met al hun ervaring en vakmanschap.

Vertouwd kopen bij Hoekbanken.nl

Onze jarenlange ervaring en vakmanschap staan garant voor goede producten. Zowel kwalitatief als stijlvol. Maar ook prijstechnisch zit u bij hoekbanken.nl altijd goed met de prijsgarantie die wij bieden. Tellen wij daar de CBW garantie bij op dan bent u bij ons aan een vertrouwd adres voor de Hoekbank Almere!

Onze specialteiten

Wij hebben ons gespecialiseerd in betaalbare hoek slaapbanken Almere en zitbanken, denk daarbij aan hoekbanken slaapbanken loungebanken en bankstellen van een goede kwaliteit. Alles is leverbaar in verschillende kleuren en meestal is maatwerk ook mogelijk. Wij denken graag met u mee in het zoeken naar nieuwe oplossingen.

Urban sofa XXL Dealer

Een uitgebreid assortiment Urban Sofa bankstellen waarvan wij dealer zijn vindt u bij ons in Hilversum. Bijna de gehele collectie van dit meubelmerk is bij ons vertegenwoordigd.

Graag tot ziens

Wij zien u graag in een van onze winkels.

Proef de sfeer in onze winkels & bekijk onze film

Hoekbanken.nl login

Door middel van een hoekbanken.nl account kunt u snel en eenvoudig uw bestelling plaatsen.

Service & Contact

Heeft u vragen of wilt u graag een passend interieuradvies ontvangen? Hoekbanken.nl staat voor u klaar! Kort samengevat staat Hoekbanken.nl voor:

  • Korte levertijden, betaalbare prijzen;
  • Hoekbanken.nl is de goedkoopste online meubelwinkel in Nederland;
  • Bij ons kunt in termijnen betalen.

Voor een overzicht van al onze vestigingen klik hier.