Hoek Loungebanken

De Hoek loungebank heeft als sterke eigenschap dat de zitbank aan een zijde een armleuning heeft en aan de andere zijde een eiland gedeelte, daardoor zit je niet allemaal op een rij maar kun je ook door de hoek heen zitten. De Hoek loungebank is verkrijgbaar in heel veel verschillende afmetingen en natuurlijk leverbaar in veel hippe kleuren.

Corfu Hoek loungebank creme stof

Het voordeel van deze opstelling is dat je wanneer je in de hoek gaat zitten over het lounge / eiland gedeelte heen kunt kijken zonder dat je tegen een leuning aan hoeft te kijken. Er ontstaat daardoor een hoek loungebank die multifunctioneel kan worden ingezet. De open zijde kan zowel links als rechts worden besteld / geleverd.

Er zijn ook hoek loungebanken waarbij aan beide zijde een open gedeelte is gemonteerd, aan deze opstelling bevindt zich dan geen arm leuningen.

Heeft de Hoek loungebank niet uw voorkeur kies dan hieronder uit een van de andere varianten

Kortom genoeg modellen en opstelling om uit te kiezen, komt u een keer kijken in een van onze showrooms de meeste modellen kunt u daar uit proberen.

Klik hier voor de adressen en openingstijden

Proef de sfeer in onze winkels & bekijk onze film

Hoekbanken.nl login

Door middel van een hoekbanken.nl account kunt u snel en eenvoudig uw bestelling plaatsen.

Service & Contact

Heeft u vragen of wilt u graag een passend interieuradvies ontvangen? Hoekbanken.nl staat voor u klaar! Kort samengevat staat Hoekbanken.nl voor:

  • Korte levertijden, betaalbare prijzen;
  • Hoekbanken.nl is de goedkoopste online meubelwinkel in Nederland;
  • Bij ons kunt in termijnen betalen.

Voor een overzicht van al onze vestigingen klik hier.