Welke poef past het beste bij uw leren bank? - Hoekbanken.nl skip to Main Content
Welke Poef Past Het Beste Bij Uw Leren Bank?

Welke poef past het beste bij uw leren bank?

Mooie meubels voor een scherpe prijs

Herkent u deze situatie? U heeft een mooie leren bank, maar wanneer u er samen met uw familie op zit, heeft u niet genoeg ruimte. U wilt namelijk lekker languit liggen, met uw voeten omhoog heerlijk ontspannen. Hoekbanken.nl heeft de oplossing: een poef, of hocker! Wat de voordelen hiervan precies zijn, en hoe u de perfecte hocker of poef vindt voor uw leren bank, leest u in deze post!

Waarom u kiest voor een poef

Wat zijn eigenlijk de redenen dat u zou kiezen voor een hocker of poef? Wij zetten ze op een rij:

 • Wanneer u op de bank zit, kunt u lekker met uw voeten omhoog liggen. Zo verhoogt het comfort van uw bank.
 • Een hoekbank neemt veel ruimte in beslag. Een poef kunt u verplaatsen, zodat u makkelijk ruimte kunt creëren.
 • Een nadeel van de hoekbank is dat u hem niet makkelijk kunt verschuiven, omdat de hoek altijd aan dezelfde kant zit. Wanneer u een hocker of poef heeft, kunt u afwisselen aan welke kant u de ‘hoek’ wilt. Op die manier ligt u altijd lekker!
 • In een hocker kunt u dingen opslaan, zodat u meer opslagruimte heeft.
 • Het is een stijlvolle toevoeging aan uw woning.

Een hocker die bij uw bank past

Dan is het wel belangrijk om een hocker of poef te vinden die goed bij uw leren bank past. Het eerste instinct van veel mensen is om te kiezen voor een leren hocker of poef in dezelfde kleur als u bank, zodat hij perfect matched. Maar wat ook erg leuk is, en voor variatie in uw woning zorgt, is om af te wisselen met bijvoorbeeld kleur of materiaal. Erg trendy tegenwoordig is bijvoorbeeld de stof suede, vooral in het blauw, groen of paars. Dit kunt u namelijk perfect combineren met een (licht)bruine leren bank.

Vind uw poef in het assortiment van Hoekbanken.nl

Bij Hoekbanken.nl vindt u niet alleen mooie hoekbanken, maar ook voor een stijlvolle hocker of poef bent u bij ons aan het juiste adres! Bovendien bieden wij ze aan voor een scherpe prijs. U vindt ze hier. Bestel uw nieuwe hocker of poef eenvoudig online, en u heeft ze snel in huis. Wilt u ons aanbod eerst ‘in het echt’ zien? Kom langs! Bezoek onze showroom in Hilversum of Oud-Alblas. Neem vooraf altijd wel even contact met ons op. Dan kunnen wij u het beste helpen. Stuur een mail naar info@hoekbanken.nl of bel 06-29577794 voor Hilversum, of 06-30635648 voor Oud-Alblas. Ontdek welke hocker of poef het mooiste past bij uw leren bank!

  Wij helpen u graag verder met al uw vragen!  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

  Chat openen
  💬 Hulp nodig?
  Kan ik je helpen?