Wat zijn de verschillende soorten hoekbanken? - Hoekbanken.nl skip to Main Content
Wat Zijn De Verschillende Soorten Hoekbanken?

Wat zijn de verschillende soorten hoekbanken?

Hoekbanken in alle stijlen

Heeft u al even op onze site rondgekeken, dat is het u vast en zeker opgevallen dat wij een groot aanbod hebben aan verschillende soorten hoekbanken. Maar wat zij nu eigenlijk de verschillen tussen al deze stijlen hoekbanken? In dit blog zetten we ze voor u op een rijtje.

Leer of lederlook?

Bij ons kunt u zowel terecht voor een leren bank, als een bank met een lederlook. De leren hoekbanken zijn natuurlijk van echt leer, wat ze een prachtig authentiek gevoel geeft. Ze zijn soepel en elastisch, en bovendien is een leren hoekbank duurzaam. Het nadeel is dat ze wel gevoelig zijn voor scheuren. Een lederlook hoekbank daarentegen is gemaakt van kunstleer. Dit maakt de hoekbanken diervriendelijker, maar minder duurzaam. Bovendien zijn deze hoekbanken makkelijker in het onderhoud en zijn ze niet vochtdoorlatend. Zowel een leren als een lederlook hoekbank heeft dus zijn voor- en nadelen. Kom eens langs een van onze showrooms, en ontdek welke van de twee materialen uw voorkeur heeft.

Stijlvolle stoffen hoekbanken

Naast leren en lederlook hoekbanken kunt u ook bij ons terecht voor stoffen hoekbanken. Deze geven uw interieur meteen een zachte en gezellige uitstraling. Heeft u een zeer modern interieur, of is uw woning industrieel ingericht? Dan is een stoffen hoekbank een ideale manier om ervoor te zorgen dat uw kamer er niet te kil en strak uitziet. Bovendien is een stoffen hoekbank heerlijk zacht en comfortabel. Ideaal om op te relaxen dus!

Tot rust komen op een loungebank

Over relaxen gesproken, is uw woonkamer de plek waar u helemaal tot rust komt, en wilt u een hoekbank die daarbij past? Dan kiest u voor een heuse loungebank. Deze hoekbanken hebben een diepere zitting. Hierdoor kunt u er heerlijk in wegzakken. Voor u het weet vallen uw ogen dicht op een van onze comfortabele loungebanken. Echter is ons volgende type bank daar waarschijnlijk meer voor geschikt…

Het gemak van een slaapbank

Heeft u namelijk veel gasten over de vloer die regelmatig blijven slapen? Dan kunt u bij ons terecht voor een comfortabele slaapbank. Deze zien er als bank zeer stijlvol uit, en klappen in een handomdraai om tot een ruim bed. Zo heeft u dus altijd ruimte voor (onverwachte) logees!

Een kijkje in de showroom

Lijkt een hoekbank in een van deze stijlen u wel wat? Neem dan hier op de site een kijkje in ons ruime assortiment. Ook kunt u een of meerdere van onze mooie hoekbanken komen bekijken in de showroom. Wij vragen u alleen van tevoren even contact op te nemen. Voor u het weet geniet u dan thuis van een hoekbank die helemaal aan uw wensen voldoet!

    Wij helpen u graag verder met al uw vragen!    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

    Chat openen
    💬 Hulp nodig?
    Kan ik je helpen?