Door goed te luisteren naar je klanten raakt niemand teleurgesteld - Hoekbanken.nl skip to Main Content

Door goed te luisteren naar je klanten raakt niemand teleurgesteld

De eerste indruk is de beste

meestal als er klanten binnenkomen en een Loungebank bankstel of hoekbank nodig hebben dan heb ik vaak al een idee welke bank er bij die personen past. Het is belangrijk om te achterhalen wat een klant wil en waar hun voorkeur naar uit gaat.

Zo kwam er een moeder en dochter binnen voor een niet al te groot bankstel want moeder ging naar een aanleunwoning. Mevrouw was klein en al op leeftijd dus dan denk ik gelijk aan de Rome, Kubus of Bora bank. Deze hebben een korte, stevige zit, geen losse kussens, smalle leuning waardoor de bank iets kleiner overkomt. Mevrouw ging zitten en was gelijk happy want ze kon er goed uit opstaan.

Als mensen binnenkomen en een lekkere bank zoeken waarin je weg kunt zakken en lekker kunt loungen wijs ik ze ook altijd op de banken van Urban Sofa want die hebben de mogelijkheid om het zitcomfort aan te passen. Een UrbanSofa bank of fauteuil wordt standaard geleverd met Comfort Seats. Wil je heerlijk op je bank kunnen ploffen met genoeg rug- en zitondersteuning? Dan adviseer ik de Comfort seats. Deze kussens zijn de ideale mix tussen lekker loungen en comfortabel zitten. Ze zijn volledig gevuld met comfortabel koudschuim wat zorgt voor een geweldige lounge ervaring. Maar als de mensen aangeven dat ze lekker willen wegzakken in de kussens, dan zouden ze voor de zachte latex vlokvulling kussens moeten gaan. Deze kussens zitten niet alleen heerlijk comfortabel maar geven ook nog eens een prachtige landelijke uitstraling aan het zitmeubel. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een koudschuim vulling waarbij een massief schuimblok wordt gebruikt bestaat de Latex vlokvulling volledig uit losse vlokken. Om het zitcomfort helemaal naar eigen wens aan te kunnen passen wordt er standaard een onderhoudstas geleverd met extra vlokvulling. Elk zitkussen is voorzien van een rits die toegang geeft tot de vlokvulling van het kussen. Door extra vlokken toe te voegen of te verwijderen kan men zelf het zitcomfort geheel naar wens aanpassen! Dit geldt overigens ook voor de rugkussens.

Latex vlokvulling voor het ultieme zitcomfort!

Naast de comfort seat kussens en de latex vlokvulling zijn er ook Hart Seats, oftewel kussens met een stevige zit. Deze kussens bestaan net als de Comfort Seat zitkussens uit één massief schuimblok met één verschil; de stevigheid van het koudschuim! Als mensen rugklachten hebben of gewoon van een actieve, stevige zit houden, dan zijn de Hart Seat zitkussens perfect.

Alle banken kunnen trouwens ook worden besteld met een minder diepe zit, genaamd less deep. Dit houdt in dat de zitdiepte tien centimeter minder diep is.

Cesano Loungebank

Vorige week kwam er een hele lange jongen binnen en zocht voor zijn nieuwe “penthouse” een fraai bankstel (zoals hij dat noemde). Ik dacht meteen de Cesano Loungebank. Dit is een bank van Urban Sofa met een stoere uitstraling. De bank staat wat hoger op pootjes van massief geborsteld aluminium waardoor grote mensen de bank heerlijk vinden zitten. Ik heb hem nog gewezen op de keuze van kussen; Casia zijn de standaard grote kussen, Vintage zijn losse kleinere kussens en Presto zijn grote kussens met knopen (maar ik wist het antwoord al). Hij heeft nog even naar andere banken gekeken, maar binnen een kwartier besloot hij de standaard Cesano te kopen en ook uit het grote aanbod aan verschillende soorten en kleuren stoffen kon hij snel een keuze maken. Het is dan leuk dat je weer goed zat met je eerste ingeving en de klant tevreden de deur uit ziet gaan.

Welke bank past het beste bij u, kom daarvoor een keer naar een van onze showrooms:

Emmastraat 40a                                   Oosteinde 58
1211NH Hilversum                               2969AV Oud Alblas
035-5338784                                        06-30635648

    Wij helpen u graag verder met al uw vragen!    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

    Chat openen
    💬 Hulp nodig?
    Kan ik je helpen?