Tips voor het inrichten van uw kelder - Hoekbanken.nl skip to Main Content
Tips Voor Het Inrichten Van Uw Kelder

Tips voor het inrichten van uw kelder

Grote kelder als opbergruimte? Zonde!

Bent u een van de gelukkige Nederlanders met een grote kelder? Dan is het ontzettend zonde om hem alleen als opbergruimte te gebruiken! Er zijn namelijk talloze manieren waarop u meer uit uw kelder kunt halen. Hoekbanken.nl inspireert u in dit blog graag met een aantal tips voor het inrichten van uw kelder zodat u hem ook echt gaat gebruiken!

Waar gaat u hem voor gebruiken?

Ten eerste is het natuurlijk belangrijk om te weten waar u uw kelder precies voor gaat gebruiken. Want als opbergplek, dat is gewoon zonde. U bent vast wel bekend met de zogenaamde ‘man cave’, een ruimte waar mannen kunnen ontspannen met een biertje in hun hand. Maar er zijn nog veel meer leuke ideeën voor een kelder. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

 • Comfortabele logeerplek, met een bed of met een comfortabele slaapbank
 • Speelkamer voor de kinderen
 • Thuisbioscoop (met een beamer tegen de muur)
 • Plek om te handwerken (hiervoor is een kelder ideaal want stof, wol en garen kunnen verkleuren bij blootstelling aan licht)
 • Wijnkelder

Geen kelder compleet zonder (hoek)bank

Kortom, er zijn genoeg manieren waarop u uw kelder beter kan gebruiken dan als opbergplek. En bij alle voorbeelden die we genoemd hebben, mag een hoekbank eigenlijk niet ontbreken! Wanneer u de kelder omtovert tot logeerkamer, kunt u er een stijlvolle en comfortabele slaapbank plaatsen. Bij een thuisbioscoop kiest u voor een heerlijke loungebank of voor comfortabele fauteuils waar u helemaal in weg kunt zinken, en in een grote wijnkelder plaatst u een U-vorm hoekbank waar u met al uw vrienden tot diep in de nacht van de lekkerste wijnen kunt genieten. Al dit soort banken vindt u gewoon hier op de site van Hoekbanken.nl!

Snel een bank bestellen bij Hoekbanken.nl

Bij Hoekbanken.nl bestelt u snel en voor een scherpe prijs de perfecte (hoek)bank die perfect bij uw nieuwe kelder past! Wilt u de bank eerst in het echt bekijken? Bezoek dan de showroom in Hilversum of Oud-Alblas. Neem vooraf wel even contact op. Dat doet u door een mail te sturen naar info@hoekbanken.nl of door te bellen naar 06-29577794 voor onze showroom in Hilversum, of 06-30635648 voor de vestiging in Oud-Alblas. Kies met Hoekbanken.nl voor comfort in uw kelder!

  Wij helpen u graag verder met al uw vragen!  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

  Chat openen
  💬 Hulp nodig?
  Kan ik je helpen?