Tips om uw interieur winter proof te maken - Hoekbanken.nl skip to Main Content

Tips om uw interieur winter proof te maken

De dagen worden korter, de bladeren vallen van de bomen en de temperaturen dalen: de winter is begonnen! Om uw interieur aan te passen op het moment van het jaar hebben wij een aantal tips op een rijtje gezet.

Verander de kussens op uw bank
Voor een snel resultaat kunt u de fel gekleurde zomerse kussentjes op uw bank veranderen door kussens in warme winter kleuren. Hierbij kunt u denken aan kleuren zoals geel, oranje of bruin of ga voor een kussen met een schapenvacht voor een knus effect.

Een wollen plaid of schapenvacht doet wonderen!

In de winter is niets fijner dan onder een dik plaid op de bank te zitten met een kopje thee of een romige cappuccino . Daarnaast geeft een kleed tegelijk een warm najaarsgevoel, vooral wanneer het plaid van wol is. Voor een mooi effect kunt u het kleed over uw bank draperen.

Winterse interieur opleukers

Naast het veranderen van de kussens op uw bank en het toevoegen van een wollen plaid kunt u ook de accessoires in het interieur veranderen. Ga bijvoorbeeld voor wat mos, kleine appeltjes en een mooie kaars in een vaas voor een warme winteravond gevoel of verzamel dennen takken en maak hier een mooie krans van voor aan uw voordeur.

(Geur)kaarsen en andere accessoires

Krijgt u ook tegelijk een winters gevoel bij de geur van dennen of een vers gebakken appeltaart? Hiervoor hoeft u niet meer naar het bos of zelf aan de slag met de mixer, appeltaart mix en appels: er zijn ook heerlijke geurkaarsjes in deze geuren. Een voordeel van deze geurkaarsjes is dat ze ook nog is sfeer geven in uw woning. Voor de donkere winterdagen kunt u er ook voor kiezen om een aantal mooie stompkaarsen bij elkaar te zetten op een dienblad voor een sfeervolle woonkamer.

Een sfeervolle hoekbank

In het najaar en winter komt het vaker voor dat u met uw familie op de bank zit om een bordspel te spelen of een film te kijken. Als u een grote familie heeft, herkent u vast het probleem dat er niet genoeg ruimte is voor iedereen. Met een hoekbank van hoekbanken.nl zit u niet meer met dit dilemma: wij hebben een uitgebreid assortiment aan ruime banken die geschikt zijn voor iedere familieavond. Bekijk hier ons assortiment.

Kortom genoeg redenen om eens kritisch naar uw interieur te kijken, veel succes!

    Wij helpen u graag verder met al uw vragen!



    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

    Chat openen
    💬 Hulp nodig?
    Kan ik je helpen?