Tips om grote meubels te verhuizen - Hoekbanken.nl skip to Main Content

Tips om grote meubels te verhuizen

Verhuizen van de ene naar de andere plek is niet altijd even makkelijk. Je moet al je spullen meenemen naar je volgende huis of kantoor. Veel spullen kan je zelf meenemen maar uiteindelijk ga je toch hulp nodig hebben om bepaalde meubels mee te nemen. Je moet met veel meer dingen rekening houden dan alleen met een verhuisbedrijf. In dit artikel wordt verteld wat je allemaal nodig hebt en waar je rekening mee moet houden.

Verhuizen: wat moet je weten?

Het is belangrijk om het juiste verhuisbedrijf in te huren. Als je de meest geschikte kandidaat hebt kan je met een gerust hart te werk gaan. Je moet voordat je alles je huis uit gaat dragen eerst je meubels opmeten en je moet eerst kijken of ze überhaupt de deur wel uitkomen. Je moet beschermmateriaal gebruiken om alles in de beste conditie te laten blijven. Check met je verzekeraar of je verzekerd bent wanneer er iets mis gaat. Denk ook aan kleine dingen zoals een karretje om dingen mee te vervoeren.

Doe het zelf

Je kan zelf ook je spullen verplaatsen. Met rijbewijs-B kan je een verhuis busje huren, dat is tevens een flink bedrag per dag, en dan kan je zelf proberen alles te verhuizen. Door het zelf te doen loop je wel een groter risico omdat je geen expert bent in het verhuizen van spullen.

Waarom experts inhuren?

Door experts in te huren loop je zo min mogelijk risico dat er iets fout gaat. Deze mensen zijn gespecialiseerd in het verhuizen van spullen en weten precies hoe iets het best verhuisd kan worden. Ook helpen ze je met het uitruimen en plaatsen van de meubels in je huis.

    Wij helpen u graag verder met al uw vragen!    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

    Chat openen
    💬 Hulp nodig?
    Kan ik je helpen?