Tijd voor iets nieuws? Een nieuwe kleur in uw nieuwe interieur! skip to Main Content
Tijd Voor Een Hippe, Nieuw Look In De Woonkamer! Maar Wat Is De Beste Kleur Voor Uw Nieuwe Bank?

Tijd voor een hippe, nieuw look in de woonkamer! Maar wat is de beste kleur voor uw nieuwe bank?

Een nieuwe kleur in huis

Bent u uw huidige inrichting in huis even helemaal zat, en bent u wel weer toe aan wat nieuws? Dan is het tijd voor een nieuwe kleur in huis! U kunt het zo groot of zo klein aanpakken als u zelf wilt. Zo kunt u enkel wat nieuwe accessoires aanschaffen, de muur een nieuwe kleur schilderen, of bij Hoekbanken.nl een mooie nieuwe bank kopen. Waar u ook voor kiest, met deze kleurentrends van Hoekbanken.nl kunt u in ieder geval weer even vooruit!

Kleurentrends van het moment

Er zijn een aantal interieurtrends op het moment die een grote invloed hebben op de kleur die nu populair is. Zo staat de natuur helemaal voorop in het interieur van dit najaar. Dit betekent dat natuurlijke materialen de voorhand hebben. Denk hierbij aan riet, jute en hout. Het zorgt ervoor dat (licht)bruin de basiskleur is van het moment. Dat is een nieuwe ontwikkeling, want de laatste jaren was dit vooral grijs. Natuurlijke kleuren als groen en aardetinten komen ook veel terug in de accessoires. Is deze trend niet echt iets voor u? Geen zorgen, ook het Scandinavisch design is ontzettend populair op het moment. Hierbij staan zachte pasteltinten centraal, met accenten van licht hout. Licht roze, blauw en mintgroen mogen dus gezien worden. Het wordt gecombineerd met weinig accessoires, maar wel enkele (design) eyecatchers.

De verwachtingen voor 2021

Als u nu uw interieur gaat vernieuwen, wilt u natuurlijk wel dat uw interieur lang trendy blijft. Daarom is het belangrijk om ook al wat aandacht te besteden aan de kleurtrends van volgend jaar. De Flexa Kleur van het Jaar 2021 is genaamd Brave Ground. Dit is een neutrale, lichte bruintint die de perfecte basis is voor de rest van het interieur. Kleuren die heel goed samen zijn met Brave Ground zijn onder andere bruine, rode en roze tinten.

Welke kleur voor uw nieuwe bank?

Bent u op zoek naar een nieuwe bank, maar weet u niet welke kleur u moet kiezen? Onze tip is om voor een neutrale kleur te gaan. Door het gebruik van accessoires als kussentjes en dekens kunt u hem namelijk nog helemaal afstemmen op de trends van dat moment. U bent dan niet te veel gebonden aan de populaire kleuren, die toch echt regelmatig veranderen. De basiskleur die op dit moment dus erg populair is, is bruin. Bij Hoekbanken.nl vindt u hele mooie bruine stoffen en leren hoekbanken, die ideaal zijn als basis voor uw ruimte wanneer u kiest om uw woning natuurlijk in te richten. Is de Scandinavische inrichting meer uw smaak? Dan past een grijze bank wellicht beter, die u combineert met pasteltinten en een lekkere warme deken over de leuning.

Bestel eenvoudig online bij Hoekbanken.nl

Voor welke kleur hoekbank u ook kiest, u vindt het ongetwijfeld in het assortiment van Hoekbanken.nl. Bestel eenvoudig online, en u krijgt de bank snel thuisbezorgd. U kunt ook langskomen in onze showroom in Hilversum of Oud-Alblas. Laat ons wel even van tevoren weten wanneer u wilt komen door een berichtje te sturen naar info@hoekbanken.nl of bel 06-29577794 voor Hilversum, of 06-30635648 voor Oud-Alblas. U vindt de hoekbank in een kleur die helemaal bij u past in het assortiment van Hoekbanken.nl.

    Wij helpen u graag verder met al uw vragen!    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

    Chat openen
    💬 Hulp nodig?
    Kan ik je helpen?