Zoekt u een hippe eetkamerlook met een twist? Probeer de eetkamerbank! skip to Main Content
Tijd Voor Een Hippe Eetkamerlook Met Een Twist? De Eetkamerbank Is Echt Iets Voor U

Tijd voor een hippe eetkamerlook met een twist? De eetkamerbank is echt iets voor u

Stijlvolle en praktische eetkamerbank

Bent u op zoek naar een unieke, stijlvolle toevoeging voor uw eetkamer? Geef de ruimte een trendy twist met een mooie eetkamerbank. In het assortiment van Hoekbanken.nl vindt u met enige regelmaat mooie eetkamerbanken. Wij vertellen er in dit blog graag wat meer over.

Bank voor iedere woonstijl

Er is niet maar een soort eetkamerbank. Ze zijn er namelijk in heel veel verschillende materialen, stijlen en modellen. Heeft u bijvoorbeeld een woning met een landelijke inrichting? Dan past de grijs houten eetkamerbank er perfect bij. Is uw eetkamer industrieel ingericht? Kies dan voor een leren variant. De laatste trend van het moment is zeker weten de suède meubelstukken. Vooral de kleuren groen, blauw en paars zijn op het moment erg populair. Maar voor iedere stijl is er een eetkamerbank!

Praktisch design

Het design van de eetkamerbank is heel erg praktisch. Vooral wanneer u maar weinig ruimte heeft, is ie erg handig. Wanneer u een eettafel heeft met stoelen, moet u er namelijk ook rekening mee houden dat u ruimte achter de stoelen over laat om ze achteruit te schuiven. Een eetkamerbank kunt u gewoon tegen de muur plaatsen. Ook kunnen er meerdere mensen op een bank zitten. Hierdoor zult u zien dat er meer mensen aan tafel kunnen zitten dan toen er nog eetkamerstoelen omheen stonden. Zeker kkinderen kunnen gezellig samen op de bank aan tafel zitten. Hierdoor kunt u dus flink wat ruimte besparen met een eetkamerbank.

Met of zonder rugleuning

U kunt kiezen voor een bank met of zonder rugleuning. De eetkamerbank is veel subtieler wanneer er geen rugleuning aan zit. Bovendien kunt u hem op die manier ook nog ergens anders in huis neerzetten als bijzettafeltje. Bijvoorbeeld in de gang, met een aantal accessoires erop. Een bank zonder rugleuning geeft de kamer bovendien een erg ruimtelijke uitstraling. Wilt u juist een eetkamerbank die er ook echt uitziet als een bank? Dan kiest u voor een model met een rugleuning. Dit zorgt bovendien voor extra ondersteuning en voor een hoger zitcomfort.

Voordelen van een eetkamerbank

Ten slotte willen we nog even kort de grootste voordelen voor u op een rij zetten:

 • Het zorgt voor sfeer en gezelligheid, en er is voor elke woonstijl wel een eetkamerbank te vinden.
 • U heeft minder ruimte nodig aan de kant van de eettafel waar de bank staat.
 • Er passen veel meer mensen aan een kant van de tafel dan wanneer u er stoelen neer had gezet.
 • U kunt de bank eindeloos combineren met verschillende eetkamerstoelen.
 • De eetkamerbank heeft een ruimtelijk effect.

Eenvoudig bestellen bij Hoekbanken.nl

Is deze bank ook echt iets voor in uw eetkamer? Hoekbanken.nl helpt u graag met het vinden van het model dat perfect bij u past. Neem eens een kijkje in ons assortiment, of kom langs in de showroom in Hilversum of Oud-Alblas. Neem dan vooraf wel even contact met ons op door een mail te sturen naar info@hoekbanken.nl of bel 06-29577794 voor Hilversum, of 06-30635648 voor Oud-Alblas. Hoekbanken.nl helpt u graag met het vinden van een mooie eetkamerbank.

  Wij helpen u graag verder met al uw vragen!  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

  Chat openen
  💬 Hulp nodig?
  Kan ik je helpen?