Terugblikken op 2020: dit waren onze favoriete interieurtrends - Hoekbanken.nl skip to Main Content
Terugblikken Op 2020: Dit Waren Onze Favoriete Interieurtrends

Terugblikken op 2020: dit waren onze favoriete interieurtrends

Interieurtrends van het afgelopen jaar

Nu het nieuwe jaar weer in volle gang is, willen we bij Hoekbanken.nl toch nog even terugblikken op 2020. Het was natuurlijk een vreemd jaar, waarin veel anders was dan normaal. Toch zagen we ook dit jaar weer flink wat (nieuwe) interieurtrends. Welke we meenemen naar 2021, en welke we in 2020 achter zullen laten, leest u in dit blog.

Zelf aan de slag in huis

Tijdens 2020 stond natuurlijk het coronavirus centraal. Er werd opgeroepen om zo veel mogelijk thuis te blijven dit jaar. Dat was een grote reden voor veel mensen om thuis aan de slag te gaan, en hun woning een make-over te geven. Om de verveling tegen te gaan, werden er talloze DIY-projecten in en om het huis uitgevoerd. Aangezien we ook dit jaar in een lockdown begonnen zijn, verwachten we dat deze trend nog wel voort gaat duren. Als u veel binnen moet zitten, kunt u er net zo goed wat moois van maken!

Online bestellen

Winkels moesten een groot deel van het jaar sluiten. Bovendien werd door de overheid gevraagd om zo min mogelijk te gaan winkelen als dat niet nodig is. Hierdoor werden er massaal online bestellingen geplaatst. Ook meubels werden veel online besteld. Bij Hoekbanken.nl kunt u alle meubelstukken uit ons assortiment gewoon online bestellen. Wij zorgen ervoor dat ze snel geleverd worden, in de meeste gevallen al binnen enkele dagen na de aankoop. Ideaal wanneer u thuis flink aan de slag bent!

De meest voorkomende interieurstijlen

Ook op het gebied van interieurstijlen zagen we flink wat veranderingen. Hoewel het industriële interieur steeds minder populair werd, kwamen we de moderne, Scandinavische en natuurlijke stijlen steeds meer tegen. Lichte houtsoorten, zachte materialen en heel veel hout en planten vormen de basis voor deze interieurstijlen. In 2020 zetten we de trend van de Scandinavische en moderne woonstijl, en de zogenaamde ‘urban jungle’ voort. Industriële inrichtingen laten we ‘officieel’ achter ons.

Stijlvolle meubels van Hoekbanken.nl

Er is dus veel veranderd in het afgelopen jaar. Wilt u uw woning ook helemaal 2021-proof maken, en het opnieuw inrichten? Bestel uw nieuwe meubels dan gewoon online bij Hoekbanken.nl. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen. Wanneer het weer toegestaan is, nodigen we u ook van harte uit in onze showroom in Hilversum of Oud-Alblas. Neem vooraf wel even contact met ons op voor het maken van een afspraak. Dat kan via het formulier hier op de site, door te bellen naar 06-29577794 voor Hilversum of 06-30635648 voor Oud-Alblas of door een mail te sturen naar info@hoekbanken.nl.

    Wij helpen u graag verder met al uw vragen!    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

    Chat openen
    💬 Hulp nodig?
    Kan ik je helpen?