Stoffen eetkamerstoelen schoonmaken: hoe doet u dat? - Hoekbanken.nl skip to Main Content
Stoffen Eetkamerstoelen Schoonmaken: Hoe Doet U Dat?

Stoffen eetkamerstoelen schoonmaken: hoe doet u dat?

Stoffen eetkamerstoelen schoonmaken

Heeft u net mooie nieuwe stoffen eetkamerstoelen gekocht? Dan wilt u daar natuurlijk zo lang mogelijk plezier van hebben! Dat kan alleen door de stoelen goed te onderhouden, en op de juiste manier schoon te maken. Bij Hoekbanken.nl vindt u niet alleen prachtige stoffen eetkamerstoelen, maar we geven u ook tips over het schoonmaken hiervan.

Dagelijks onderhoud

Net als elk ander meubelstuk moeten ook uw stoffen eetkamerstoelen regelmatig schoongemaakt worden. Dit doet u heel eenvoudig door de stoelen zo nu en dan met het speciale meubelmondstuk van uw stofzuiger te zuigen. Op die manier wordt oppervlakkig vuil als stof en kruimels weggehaald. Op die manier zorgt u ervoor dat de stoffen eetkamerstoelen niet te vuil worden. Echter kan het ook voorkomen dat u een vlek heeft in uw stoffen eetkamerstoel. Dan kost het schoonmaken iets meer werk.

Vlekken verwijderen

Wilt u vlekken verwijderen uit uw stoffen eetkamerstoel? Dan kunt u verschillende eenvoudige manieren proberen om de vlek te verwijderen:

 • Maak een sopje van warm water en Biotex of soda, en wrijf licht over de stoel met een doek.
 • Voeg een klein scheutje ammoniak toe aan warm water. Wrijf hiermee licht over de stoel met een doek die u goed uitgeknepen heeft.
 • Gebruik het stoom van een stoomstrijkijzer om de vlek te verwijderen. Veeg het vervolgens af met een schone katoenen doek.
 • Voeg een flinke scheut schoonmaakazijn aan water toe. Gebruik een schoon microfibre doekje dat u goed uitgeknepen heeft om de vlek te verwijderen.

Bestel uw eetkamerstoelen online!

Zoals u ziet is een stoffen eetkamerstoel schoonmaken heel eenvoudig, en kan het ook gewoon gedaan worden met middeltjes die u al in het keukenkaste heeft staan. Bent u nu nog op zoek naar een mooie eetkamerstoel die perfect bij uw inrichting past? Dan bent u bij Hoekbanken.nl aan het juiste adres! In onze webshop vindt u namelijk de mooiste stoffen eetkamerstoelen die bij elk interieur passen! Wilt u ze toch eerst in het echt bekijken? Dan kunt u terecht in een van onze showrooms in Hilversum of Oud-Alblas. Neem vooraf wel contact met ons op door te bellen naar 035-5338784 voor Hilversum of 06-30635648 voor Oud-Alblas, of stuur een mail naar info@hoekbanken.nl. Bij Hoekbanken.nl vindt u de mooiste stoffen eetkamerstoelen voor elk interieur!

  Wij helpen u graag verder met al uw vragen!  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

  Chat openen
  💬 Hulp nodig?
  Kan ik je helpen?