Plaats voor iedereen met een bankstel in U-vorm - Hoekbanken.nl skip to Main Content
Plaats Voor Iedereen Met Een Bankstel In U-vorm

Plaats voor iedereen met een bankstel in U-vorm

Een bank die gezelligheid uitstraalt

Bent u het bankstel met U-vorm al eens tegen gekomen? Zo ja, dan heeft u vast gemerkt dat deze grote banken vaak een ontzettend gezellige sfeer geven. Er is immers genoeg plaats voor iedereen! Het bankstel in U-vorm is een variatie op de ‘traditionele’ hoekbank. Deze zijn meestal in L-vorm, met een chaise longue aan een kant van de bank. Een bankstel met U-vorm heeft zowel links als rechts een chaise longue. Bij Hoekbanken.nl kunt u terecht voor de mooiste bankstellen in U-vorm. Wij vertellen u graag meer over deze meubelstukken.

Genoeg plaats voor iedereen

Een bankstel in U-vorm straalt vooral gezelligheid uit omdat er plek is voor iedereen. De grootte maakt dat er genoeg plek is voor de hele familie, en ook (onverwachte) gasten kunnen gerust aansluiten. Normaal gesproken heeft een bank plek voor 2 à 3 personen. Wanneer u kiest voor een hoekbank zijn dit er al snel 4 à 5. Een bankstel in U-vorm biedt echter zitplek aan 6 tot 8 personen, en dan kunnen zij nog zeer ruim zitten! De U-vorm hoekbank is in heel veel verschillende modellen (en groottes) te verkrijgen.

In veel verschillende designs

Niet alleen is de U-vorm hoekbank in veel modellen te verkrijgen, ook kunt u bij Hoekbanken.nl terecht voor een groot aanbod aan materialen en designs. Wat dacht u bijvoorbeeld van een lekker zachte stoffen bankstel in U-vorm. Houdt u juist van klassiek meubilair, dan is de U-vorm hoekbank er ook in leren of lederlook uitvoering. De mogelijkheden zijn eindeloos. Door de bank te stijlen met de juiste accessoires vormt hij een mooie aanvulling voor heel veel verschillende interieurs.

De Marokkaanse zithoek

Laat u bijvoorbeeld inspireren door de Marokkaanse zithoek, ook wel sedari genoemd. In deze stijl speelt kleur een grote rol. Felle kleuren in mooie designs zijn hier vaak in terug te vinden. Accessoires worden afgewerkt met mooi gegraveerd hout. En de bank? Dat is natuurlijk een groot bankstel in U-vorm met genoeg plaats voor iedereen! Hierop worden bovendien comfortabele kussen geplaatst.

Bankstel in U-vorm van Hoekbanken.nl

Bent u op zoek naar zo’n mooie U-vorm hoekbank? Dan bent u bij Hoekbanken.nl aan het juiste adres! Neem hier op de site eens een kijkje in ons online assortiment. U kunt ook een bezoekje brengen aan onze showroom in Hilversum of Oud-Alblas wanneer u de banken ‘in het echt’ wilt zien. Wij vragen u dan wel om vooraf even contact op te nemen. Dat doet u telefonisch voor Hilversum via 035-5338784 en voor Oud-Alblas belt u 06-30635648. U kunt tevens een mail sturen naar info@hoekbanken.nl. Bij Hoekbanken.nl vindt u ongetwijfeld het bankstel in U-vorm dat helemaal bij u past!

    Wij helpen u graag verder met al uw vragen!    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

    Chat openen
    💬 Hulp nodig?
    Kan ik je helpen?