Nieuwe bank kopen? Hoekbanken.nl geeft 3 tips! - Hoekbanken.nl skip to Main Content
Nieuwe Bank Kopen? Hoekbanken.nl Geeft 3 Tips!

Nieuwe bank kopen? Hoekbanken.nl geeft 3 tips!

Nieuwe bank kopen is niet eenvoudig

Een nieuwe bank kopen is niet eenvoudig. Daar weten we van Hoekbanken.nl alles vanaf. Wij hebben namelijk een zeer groot aanbod aan hoekbanken, waar u een keuze uit moet maken. Daarom willen we het u wat makkelijker maken. Dat doen we door middel van 3 handige tips voor het kopen van een nieuwe bank!

Meten is weten

Onze eerste tip is om de ruimte goed op te meten. Het komt maar al te vaak voor dat mensen verliefd worden op een mooie bank, maar dat hij bij thuiskomst veel te groot blijkt te zijn. Meet de oppervlakte van de kamer goed op. Houdt hierbij rekening met het andere meubilair, en zorg dat er ook genoeg loopruimte om de bank over blijft. Heeft u een nieuw huis gekocht, en is het nog leeg? Dan kan het lastig zijn om u een voorstelling te maken van hoeveel ruimte u heeft voor de bank. In dat geval raden we aan om kranten neer te leggen waar de verschillende meubelstukken moeten komen te staan. Die ruimte kunt u vervolgens opmeten, en zo weet u exact waar u de bank neer kunt zetten.

Het maken van een moodboard

Bij Hoekbanken.nl heeft u ook veel keuze uit de verschillende kleuren en materialen. Weet u nog niet precies voor welke stijl u wilt gaan? Dan kunt u een moodboard maken! Laat u inspireren door verschillende tijdschriften, websites en materialen. Print, knip en plak de dingen die u mooi vindt vervolgens op een groot stuk karton. Dan heeft u een moodboard waaruit u inspiratie op kunt doen. Ziet u een bank in ons assortiment dat u er zo tussen kunt plakken? Dan past hij hoogstwaarschijnlijk helemaal bij uw stijl.

Durf om advies te vragen

Tenslotte moet u weten dat u nooit bang hoeft te zijn om advies te vragen aan de experts van Hoekbanken.nl. Wij zijn immers elke dag bezig met banken en interieur, en kunnen u daarom heel goed adviseren. Kom ook eens langs in onze showroom in Hilversum of Oud-Alblas om met ons te overleggen. Laat ons vooraf even weten dat u langskomt door een mail te sturen naar info@hoekbanken.nl of door te bellen naar 06-29577794 voor onze showroom in Hilversum, of 06-30635648 voor de vestiging in Oud-Alblas. Voor u het weet zit u comfortabel op een prachtige bank van Hoekbanken.nl!

    Wij helpen u graag verder met al uw vragen!    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

    Chat openen
    💬 Hulp nodig?
    Kan ik je helpen?