Meubel Trends voorjaar 2019 - Hoekbanken.nl skip to Main Content
Meubel Trends Voorjaar 2019

Meubel Trends voorjaar 2019

Elk jaar is anders, ik kan toch niet elk jaar een nieuwe bank nemen?

Natuurlijk niet, maar als je toch voor een andere bank gaat kun je net zo goed kijken of de nieuwe trend een beetje bij je past.

2018 waren de banken eenvoudig met lichte kleuren. Voor 2019 is het grote verschil dat er veel opvallende kleuren te zien zijn en veel gedurfde combinaties.

Wit zul je niet meer vaak gaan tegenkomen in de woonbladen. De wat opvallende kleuren zoals okergeel, bordeauxrood, groen, olijf etc. zullen gaan opvallen. Maar toch blijven de kleuren donkerbruin en antraciet nog steeds.

Wat opvallend is, dat het vaak gecombineerd te zien is met de natuurlijke materialen en de kleuren goud en messing.

Opvallende kleuren 2019:

–         Okergeel

–         Curry geel

–         Goud

–         Donkergroen

–         Indigoblauw

–         Donkerbruin

–         Bordeaux rood

–         Donker grijs (antraciet)

Als je deze kleuren mooi combineert met opvallende woonaccessoires, zoals bijvoorbeeld gouden dienbladen, messing kaarsenhouders etc. dan zit je er weer trendy 2019 bij!

Ook wij willen natuurlijk niet achterblijven en proberen zoveel mogelijk mee te gaan. De nieuwe kleurenstalen van de leverancier liggen voor u klaar en u kunt op weer veel nieuwe modellen proef zitten.

Laat je niet opjutten door de trends; bij een bankstel moet je een feeling hebben, het moet bij je passen, het moet bij je huis en interieur passen. Je moet er blij van worden en met een goed gevoel de deur uitgaan én vooral niet laten ompraten. Vertel onze verkoper wat jij wilt, wat je inrichting is, wat je wensen zijn, waar een bank aan moet voldoen etc. en dan komen we (jullie) er samen uit en dan niet alleen voor 2019 maar voor een langere tijd.

Kom een keer kijken in een van onze showrooms in Hilversum of Oud Alblas

    Wij helpen u graag verder met al uw vragen!    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

    Chat openen
    💬 Hulp nodig?
    Kan ik je helpen?