Is er een bank die bij u past? - Hoekbanken.nl skip to Main Content

Is er een bank die bij u past?

Voor elke portemonnee en voor ieder wat wils!

Wij verkopen bijvoorbeeld bankstellen die wij opkopen in partijen en die bijvoorbeeld zijn teruggekomen van Otto omdat deze bij de klant niet daarbinnen wilde of er een nietje ontbreekt, een pootje scheef staat enz.

Meestal mankeert er helemaal niets aan deze banken, Deze banken zijn gunstig geprijsd, en zijn van goede kwaliteit. Het is dat wat het is; alleen in de kleur en opstelling zoals die bij ons in de winkel staat en als het je aanstaat heb je voor een scherpe prijs een prachtige loungebank hoekbank bankstel slaapbank of stoel.

Dan hebben we verder bankstellen van verschillende leveranciers, de een wat goedkoper dan de ander. De meeste kun je zelf samenstellen. De banken zijn leverbaar in alle maten als vier-of meer zit plaatsen, driezits, twee-halfzits, tweezits of sofa’s, hoekbanken, loungebanken, banken met aan een kant een zogenaamd “eiland” (hieronder meer uitleg).

Bij ons op de site zie je bij de meeste bankstellen onderaan “productfolder” staan. Hier staan de afmetingen van elk deel van het bankstel en de prijs, zo kun je zelf uitrekenen wat je kwijt kan en wat de bank je ongeveer gaat kosten.

Hoekbanken

bankstellen met aan beide zijde een leuning noemen we een gesloten hoekbank. Vaak kun je aan de ene zijde meer zitplekken kwijt dan aan de andere zijde. (bijvoorbeeld driezitter-hoek-tweezitter, tweezitter-hoek-driezitter of driezitter-hoek-driezitter enz.. Altijd bekeken vanaf Links naar Rechs als je ervoor staat.

 

Loungebanken 

Loungebanken zijn bankstellen met aan een kant een GEDEELTE OM JE BENEN OP TE LEGGEN. Ook hier weer goed kijken aan welke kant je het loungegedeelte wilt hebben als je ervoor staat. Misschien wil je wel een bank met aan beide kanten een loungegedeelte, oftewel een U loungebank zodat ieder op zijn eigen deel kan plaatsnemen.

Hoekbanken met een eiland hierbij gaat de bank wel de hoek om (dus een hoekelement) maar heeft geen leuning aan het eind; een soort van eiland dus. (Bijvoorbeeld: leuning-2,5-Hoek-eiland of leuning-3-Hoek-eiland). Voordeel is dat je, anders dan bij een loungebank, een zit plek extra hebt nadeel is dat de bank vaak duurder uitvalt omdat je een hoekelement extra hebt. We hebben verschillende bankstellen waaraan het hoekdeel vast zit aan het eiland-gedeelte (dit noemen we een ottomaan) en deze zijn weer gunstiger geprijsd.

U-Hoekbanken,

de naam zegt het al, dit is een bank met aan beide zijde een lounge deel en of een ottomaan waarbij het twee gelijke delen kunnen zijn (2x lounge) of aan de ene zijde een groter deel (Ottomaan) dan aan de andere kant. Het verschil met een hoekbank is dat er bij de uiteinden van de bank niet wordt geëindigd met een leuning.

Webshop bankstellen,

hebben we niet in de winkel staan maar kunt u wel binnen een week in huis hebben. Op de site staat een uitgebreid assortiment. Eén telefoontje en wij weten óf en wanneer we dit bankstel hoekbank loungebank of slaapbank bij u kunnen bezorgen.

Heel belangrijk voordat je naar de winkel in Hilversum of Oud Alblas gaat:

–          Neem de juiste maten mee (meet altijd vanuit de hoek naar links en dan vanuit de hoek naar rechts)

–          Wat is de gewenste opstelling: vooraanzicht van van links naar rechts);

–          Past de bank wel bij mij naar binnen.

–          Wat voor kleur of materiaal denk je aan.

Alles wat bij ons in de winkel in Hilversum of Oud-Alblas staat kun je direct meenemen of een week later in huis hebben want bezorgen is mogelijk, wij zetten de bank voor u in elkaar en nemen alle verpakking mee terug. Wij kunnen in sommige gevallen de oude bank meenemen, maar omdat ze het bij de afval/stortplaats als bedrijfsafval zien moeten wij hiervoor € 35,00 in rekening brengen.

Toch nog vragen bel ons op 06-29577794 of 035-5338784

Ik hoop dat wij u weer wat wijzer heb gemaakt.

    Wij helpen u graag verder met al uw vragen!    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

    Chat openen
    💬 Hulp nodig?
    Kan ik je helpen?