Is een microvezel bank bestand tegen nagels, haren, vlekken? - Hoekbanken.nl skip to Main Content
Is Een Microvezel Bank Bestand Tegen Nagels, Haren, Vlekken?

Is een microvezel bank bestand tegen nagels, haren, vlekken?

Zoekt u een nieuwe bank en heeft u huisdieren? Dan wilt u natuurlijk wel een bank die goed bestand is tegen haren, nagels of vlekken. Misschien is een microvezel hoekbank wel een goede optie voor u. In dit blog van Hoekbanken.nl geven we antwoord op de vraag: is een microvezel bank goed te combineren met huisdieren?

Wat is een microvezel hoekbank?

De belangrijkste bestanddelen van microvezel zijn polyester en nylon. De stof is strak geweven, wat zorgt voor een aangename en zachte textuur. Geen wonder dus dat hoekbanken vaak van microvezel stof zijn gemaakt.

Haren van uw huisdier op de bank

Iedereen met huisdieren zal het wel herkennen: overal in huis liggen haren. Sommige materialen trekken haren aan. Ook op een stoffen bank kunnen de haren van uw huisdier zich verzamelen. Heeft u een hoekbank van microvezel? Dan kunt u de haren gemakkelijk verwijderen met de stofzuiger of met een lintroller. U zou ook kunnen kiezen voor een microvezel hoekbank met een kleur die lijkt op de vacht van uw huisdier. Dus heeft uw dier een donkere vacht? Kies dan niet voor een lichte bank en andersom. Een microvezel hoekbank is gelukkig verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Microvezel bank en scherpe nagels

Doordat de microvezel stof strak is geweven, is deze goed bestand tegen de nagels van uw huisdier. Zelfs wanneer uw kat zijn nagels in de bank zou willen zetten, blijft de schade aan uw bank beperkt door deze bijzondere manier van weven. Kiest u voor een microvezel bank en heeft u huisdieren? Dan is het wel belangrijk dat u een bank kiest die geweven is volgens het visgraat patroon. Op deze manier is de stof namelijk het beste bestand tegen de scherpe nagels. Gebruikt uw kat de bank dan toch een keer als krabpaal, dan zal de schade nauwelijks zichtbaar zijn.

Vlekken op de bank voorkomen

Een microvezel hoekbank is comfortabel, zowel voor u als voor uw huisdier. Wij raden wel aan om een kleedje neer te leggen waar u dier op kan liggen. Zo beschermt u de bank tegen eventuele vlekken en voorkomt u dat het vet van de huid van uw huisdier in de microvezel stof trekt.

Microvezel hoekbank kopen

Microvezel hoekbanken koopt u natuurlijk bij Hoekbanken.nl! Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over het bestellen van een hoekslaapbank? Laat dan een reactie achter via het contactformulier. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 06-30635648 of per mail via info@hoekbanken.nl.

    Wij helpen u graag verder met al uw vragen!    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

    Chat openen
    💬 Hulp nodig?
    Kan ik je helpen?