Hoe werkt een hoekbank kopen op afbetaling? - Hoekbanken.nl skip to Main Content
Hoe Werkt Een Hoekbank Kopen Op Afbetaling?

Hoe werkt een hoekbank kopen op afbetaling?

U heeft een prachtig bankstel gevonden bij Hoekbanken.nl en zou het graag willen aanschaffen. Alleen financieel komt het even niet uit om dit bedrag uit te geven. Dat hoeft gelukkig geen reden te zijn om de bank niet te kopen! Bij Hoekbanken.nl is het namelijk ook mogelijk om een bank op afbetaling te kopen. Hierbij hoeft u niet in één keer het hele bedrag uit te geven, maar kunt u de hoekbank in termijnen betalen. Bij het kopen van een bank op afbetaling werken wij samen met Spray Pay. Zo weten we zeker dat de betaling veilig en privé geregeld kan worden online. Wij vertellen u in dit blog graag meer over een hoekbank op afbetaling kopen.

Hoe werkt een bank kopen op afbetaling?

Bij Hoekbanken.nl kunt u al onze producten op afbetaling kopen. U zoekt een hoekbank, slaapbank of ander bankstel uit dat u bevalt en bestelt het eenvoudig online. Tijdens het afronden van het bestelproces heeft u de mogelijkheid om de bank te betalen in termijnen. Onze betrouwbare partner Spray pay zal vervolgens een betaalpakket aan u verstrekken. Via dit pakket betaalt u in gelijke termijnen het volledige aankoopbedrag van de nieuwe hoekbank. U krijgt de bank dan zo snel mogelijk bij u thuis.

Voordelen van een bank in termijnen betalen

 • Betalen kan via uw eigen bank
 • U spreidt het aankoopbedrag over gelijke termijnen
 • Het is niet nodig om een aanbetaling te doen
 • U krijgt de meubels direct bij u thuis
 • Het is snel en eenvoudig
 • U kunt eventueel eerder aflossen
 • Veilig en privé online te regelen

Is een hoekbank in termijnen betalen verstandig?

Een bankstel op afbetaling kan een uitkomst zijn wanneer u weinig spaargeld hebt of wanneer u even krap bij kas zit. Door een bank in termijnen te betalen hoeft u niet in één keer een groot bedrag uit te geven. Natuurlijk moet u er wel rekening mee houden, dat u uiteindelijk het hele bedrag zult betalen. Dus wilt u de hoekbank liever niet in één keer betalen, maar kunt u zich een vast bedrag per maand wel veroorloven? Dan is een bank op afbetaling een goede keuze!

Bank op afbetaling bij Hoekbanken.nl

Bij Hoekbanken.nl hebben we een ruim assortiment bankstellen voor ieder budget. Ook is het mogelijk om een bank op afbetaling te kopen. Heeft u nog vragen over een hoekbank in termijnen betalen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op de website. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 06-30635648 of per mail via info@hoekbanken.nl.

  Wij helpen u graag verder met al uw vragen!  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

  Chat openen
  💬 Hulp nodig?
  Kan ik je helpen?