Hoe kunnen wij zo betaalbaar zijn - Hoekbanken.nl skip to Main Content

Hoe kunnen wij zo betaalbaar zijn

Hoe kunnen wij zo betaalbaar zijn? Wij zijn een klein bedrijf, hebben geen personeel, zitten niet op een A-locatie, bezorgen zelf, lossen problemen zelf op en zijn altijd bereikbaar.

Soms hebben wij partijen aan bankstellen die we zelf ophalen of laten bezorgen. Wij zoeken zelf een aantal banken bij elkaar die wij geschikt vinden voor onze winkel en ons publiek. Dus geen tussenpersonen die betaald moeten worden, waardoor wij het meubel goedkoper kunnen aanbieden. En geen of korte levertijden wat altijd een bijkomend voordeel is.

Tevens hebben wij enkele leveranciers waar de meubels vaak rechtstreeks van de fabriek komen. Je hebt dan geen tussenhandel en kan de winst die we vertalen naar onze klanten snel oplopen Hoe kan dat?

In de meeste meubelhandels zijn veel partijen betrokken bij het leveren van uw nieuwe meubel. Deze partijen willen en moeten allemaal wat verdienen. Normaal gesproken wordt uw meubel dus gemaakt in de fabriek en komt via de transporteur en importeur naar de distributeur en vervolgens op transport naar de groothandel en komt uiteindelijk in de vele winkels terecht. Als consument betaal je voor iedere schakel in deze keten. Wij hebben leveranciers (o.a. Urban Sofa) die de meeste partijen in dit hele proces van fabriek naar de winkel heeft uitgeschakeld, doordat zij met eigen vrachtwagens rechtstreeks leveren vanaf hun eigen Europese fabriek. Bij meubels en tafels buiten Europa (b.v. de boomstamtafels uit Azië) komt er geen importeur en distributeur aan te pas maar worden deze vanaf hun fabriek met de modernste containerschepen (als deze niet kantelen en in het water vallen ha ha..) rechtstreeks naar het centrale magazijn vervoerd. Dit scheelt dus weer enkele tussenpartijen, en dus kosten. Eigen fabrieksverkoop is daarom voordelig voor ons als winkelier en daar heeft de klant weer profijt van. En wat te denken van de winst die het oplevert voor het milieu.

Merkt de klant er dan wel zoveel van?

In eerste instantie merk je er als klant helemaal niets van aan de wijze waarop je een meubel aanschaft. Je komt bij ons en bekijkt hier de vele modellen, opstellingen, stoffen etc. zoals je normaal zou doen als je iets nieuws koopt.

Als je een keuze hebt gemaakt wordt de bank speciaal voor jou geproduceerd in de eigen Europese fabriek van onze leverancier. Het hele logistieke traject, daar heeft u niets mee te maken.

Door de rechtstreekse levering bespaart u tot wel 50% op de aanschaf van uw nieuwe bank, loungebank of hoekbank, fauteuil of tafel. Ook de levertijd zal door uitschakeling van overbodige partijen zeker kort uitvallen

Nieuwsgierig geworden kom dan een keer kijken in een van onze showrooms in Hilversum (Emmastraat 40a) of Oud Alblas (Oosteinde 58)

wij staan voor zekerheid goede garantie en service

    Wij helpen u graag verder met al uw vragen!    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

    Chat openen
    💬 Hulp nodig?
    Kan ik je helpen?