Het bezorgen van een nieuw bankstel gaat niet altijd over rozen - Hoekbanken.nl skip to Main Content
Het Bezorgen Van Een Nieuw Bankstel Gaat Niet Altijd Over Rozen

Het bezorgen van een nieuw bankstel gaat niet altijd over rozen

Of het nou om een hoekbank lounge bank of bankstel gaat, niet ieder bankstel gaat even gemakkelijk in uw huis naar binnen, sterker nog het gebeurd zelfs heel af en toe dat een hoekbank helemaal nier naar binnen past, en wat doe je dan?

LOUNGE HOEKBANKEN AMSTERDAM

Vorige week vrijdag (Black Friday) belde een meneer uit Amsterdam op, hij had een zwarte lederlook hoekbank gezien en was geïnteresseerd, hij was de hele dag op pad geweest om te zoeken naar een passende hoekbank, hij had niets kunnen vinden, eind van de middag toch nog even Google op een goedkoop bankstel en zodoende kwam hij op onze site terecht en vond een hoekbank waarvan het model dan wel de prijs hem erg aansprak.

We zijn overeengekomen en nog dezelfde avond ben ik naar Amsterdam gereden om de nieuwe hoekbank 3 hoog naar boven te brengen, uiteindelijk lukt zoiets niet alleen en de meneer zou me daarom een handje helpen.

Een smalle Trap kan een groot probleem opleveren

Het begon al met de smalle trap naar boven waardoor de pootjes er af gehaald moesten worden nadat we dat gedaan hadden ging de bank naar 3 hoog, daar aangekomen konden we de draai niet maken en moest de bank weer naar beneden om de hoofdsteunen te demonteren, na 1 ½ uur draaien demonteren en weer monteren stond de bank boven en was iedereen tevreden.

Minder goed ging het van de week in Bussum daar had een familie bij ons een Hoek slaapbank gekocht, daar aangekomen was het al snel duidelijk dat de poten er niet onder konden blijven het tweezits gedeelte ging daardoor wel naar binnen maar voor het veel grotere lounge gedeelte pakte het iets anders uit, er moest een draai gemaakt worden waardoor we dit lange stuk met geen mogelijkheid naar binnen konden krijgen, na lang proberen zijn we met de bank teruggekeerd naar de showroom. Helaas voor deze familie want zij moeten nu opzoek naar een andere bank, en voor ons want dit kost natuurlijk een hoop tijd.

Wat hebben we hiervan geleerd:

    Wij helpen u graag verder met al uw vragen!    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

    Chat openen
    💬 Hulp nodig?
    Kan ik je helpen?