Haal het voorjaar in huis - Hoekbanken.nl skip to Main Content

Haal het voorjaar in huis

FRIS DE BOEL MAAR EENS LEKKER OP MET NIEUWE KLEUREN

Door deze heerlijke weersvooruitzichten, komen bij ons de lentekriebels al weer op zetten. Hoewel het nog ruim een week duurt voor de officiële lente begint, beginnen wij alvast de lente in huis te halen. Met de volgende simpele aanpassingen, heb jij ook in een handomdraai een heerlijk lentehuis!

Gooi ’s ochtends eens lekker de ramen open zodat de heerlijke geur van een lente ochtend je kamer op kan frissen en ga vervolgens aan de slag in huis. Ruim de boel eens goed op, en hou een grote lente schoonmaak. Alle donkere winterse accessoires kunnen weer opgeborgen worden. Het is tijd om weer kleur aan te brengen in huis.

Als je donkere tinten op de muur hebt, dan kun je er voor kiezen om een mooie frisse kleur op de muur aan te brengen. Dit geeft je huis al meteen een kleurrijke frisse uitstraling. Ook door stoffen te wisselen maak je je interieur snel lente klaar. Vervang de dikke winterse gordijnen door vitrage en donkere kussens door lichtere exemplaren.

Alle (kleurrijke) potten en vazen kunnen weer tevoorschijn komen. Vul deze met mooie bloemen, planten en paastakken. Bloemen als gerbera’s en narcissen doen het in de lente erg goed. Wat je ook een heerlijk lente gevoel geeft zijn bloemige geuren. Kleurrijke geurkaarsen staan niet alleen erg leuk, maar voorzien je huiskamer ook van een heerlijke voorjaarsgeur

    Wij helpen u graag verder met al uw vragen!    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

    Chat openen
    💬 Hulp nodig?
    Kan ik je helpen?