’Gewone’ bank of hoekbank, wat kiest u? - Hoekbanken.nl skip to Main Content
’Gewone’ Bank Of Hoekbank, Wat Kiest U?

’Gewone’ bank of hoekbank, wat kiest u?

Keuze tussen hoekbank en gewone bank

Wanneer u een nieuwe bank uit gaat zoeken, moeten er flink wat keuzes gemaakt worden. En niet alleen over de kleur en het materiaal van de bank. U heeft ook de keuze tussen verschillende modellen, zoals een hoekbank of een ‘gewone’ bank. Ze hebben ieder hun voor- en nadelen, en ook de verschillen in woontrends zullen uw keuze beïnvloeden. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het maken van uw keuze? Dan kunt u rekenen op Hoekbanken.nl.

Hoekbank

Bij Hoekbanken.nl zijn we, zoals de naam al suggereert, gespecialiseerd in de hoekbank. Het is de ultieme manier om van uw woonkamer een comfortabele, gezellige plek te maken. U heeft alle ruimte om ‘s avonds met de benen gestrekt lekker op de bank een filmpje te kijken, en mocht er bezoek langskomen, dan is er genoeg zitplek voor iedereen. Wilt u het comfort nog meer verhogen? Dan kunt u ook kiezen voor een lounge hoekbank. Deze bank heeft een dieper zitoppervlak, wat betekent dat u er heerlijk in weg kunt zakken. Over het algemeen is een hoekbank zeer geschikt voor grote woonkamers (vooral wanneer u een U-vorm hoekbank aanschaft), maar zoals we in een eerder blog al besproken hebben, passen ze ook perfect in kleinere kamers!

Gewone bank

U kunt natuurlijk niet alleen maar terecht bij Hoekbanken.nl voor een hoekbank. Wij hebben ook een groot assortiment aan ‘gewone’ banken, fauteuils en hockers. De gewone bank, ook wel de twee- of driezitsbank, is een rechte bank die vaak wordt gecombineerd met fauteuils. Waar hoekbanken een ware woontrend waren in de laatste jaren, zien we langzaamaan ook de twee- of driezitsbank weer in steeds meer woningen verschijnen. Het voordeel van een twee- of driezitsbank is het feit dat u ze heel makkelijk kunt verplaatsen. Op die manier kunt u geregeld een heel nieuw interieur creëren wanneer u van afwisseling houdt. Wilt u toch het effect van een hoekbank behouden? Combineer uw bank dan met een hocker. Deze kunt u tegen de bank aanzetten om zo een hoek te maken, en u kunt hem eenvoudig verplaatsen. Bovendien zijn veel hockers voorzien van wat extra opbergruimte. Ze zijn dus super stijlvol, comfortabel en handig!

Hoekbanken.nl helpt u met kiezen

Bij Hoekbanken.nl vindt u een zeer groot assortiment aan hoekbanken, twee- en driezitsbanken, fauteuils en hockers. U bestelt ze eenvoudig online, en heeft ze snel in huis. Kunt u toch wel wat advies gebruiken, of wilt u ze eerst ‘in het echt’ zien? Kom dan langs in een van onze showrooms in Hilversum of Oud-Alblas. Neem vooraf wel even contact met ons op. Dat doet u door een mail te sturen naar info@hoekbanken.nl of door te bellen naar 06-29577794 voor onze showroom in Hilversum, of 06-30635648 voor de vestiging in Oud-Alblas. Hoekbanken.nl helpt u graag met uw keuze voor een hoekbank of een gewone bank!

    Wij helpen u graag verder met al uw vragen!    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

    Chat openen
    💬 Hulp nodig?
    Kan ik je helpen?