Geef uw eetkamer een trendy make-over! - Hoekbanken.nl skip to Main Content
Geef Uw Eetkamer Een Trendy Make-over!

Geef uw eetkamer een trendy make-over!

Een compleet nieuwe eetkamer

Is de inrichting van uw eetkamer al jarenlang hetzelfde? Zijn uw meubels oud en versleten? Of bent u gewoon weer eens toe aan lekker wat anders? Laat u dan inspireren door Hoekbanken.nl: wij geven handige tips waarmee u uw eetkamer een make-over kan geven. Van de laatste trends in inrichting, tot handige tips voor het kiezen van de juiste meubels, wij vertellen er meer over!

Kies een stijl

Wanneer u uw eetkamer een make-over wilt geven, en dus aan de slag wilt gaan met een compleet nieuwe inrichting, is het altijd verstandig om eerst een duidelijk beeld te hebben wat u precies wilt gaan doen. Als u gewoon zomaar naar de winkel gaat, gebeurt het al snel dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Onze eerste tip is om u te laten inspireren door populaire woontrends. Op dit moment zijn dat onder andere:

 • ’Urban jungle’
 • Industriële interieurstijl
 • Landelijke interieurstijl
 • Scandinavische interieurstijl
 • Minimalistische interieurstijl

Wij raden aan om een moodboard te maken, waarop u alles plakt wat u mooi vindt. Denk bijvoorbeeld aan kleuren, materialen en afbeeldingen van het internet of uit tijdschriften. U kunt ook een Pinterest board aanmaken met interieurs die u mooi vindt.

Nieuwe tafel en eetkamerstoelen

Het is verstandig om eerst een beslissing te nemen over de grote meubelstukken, de ‘eyecatchers’ van de ruimte. Dat zijn de tafel en de eetkamerstoelen. Voordat u op zoek gaat naar de meubelstukken die bij uw stijl passen, is het verstandig om eerst alvast de ruimte op te meten. Onze tip is om kranten op de grond te liggen, zodat u zich goed een voorstelling kan maken hoeveel ruimte de tafel en stoelen in beslag gaan nemen. Houdt hierbij ook rekening met de loopruimte, u moet makkelijk rondom tafel en stoelen kunnen lopen. Vervolgens kunt u op zoek naar stoelen en een tafel die bij uw stijl passen. Bij Hoekbanken.nl vindt u een groot aanbod voor een scherpe prijs. De meubels worden bovendien snel bij u thuis bezorgd!

De juiste accessoires

Wanneer u een tafel en stoelen heeft gekocht, is het tijd om de ruimte aan te kleden met bijpassende accessoires. Hiervoor kunt u uw moodboard er weer bij pakken. Bent u fan van de urban jungle? Dan mogen planten ook in de eetkamer zeker niet ontbreken. Heeft de industriële interieurstijl juist uw aandacht getrokken? Daar passen accessoires gemaakt van ijzer en staal perfect bij. En zo heeft elke stijl wel kleuren of materialen die perfect passen. Wanneer u een grote eetkamer heeft, is het ook aan te raden om te kiezen voor een bijpassende kast. Ook die vindt u bij Hoekbanken.nl!

Laat Hoekbanken.nl u helpen

Zelfs met deze tips is uw eetkamer een make-over geven niet eenvoudig. Gelukkig staan de experts van Hoekbanken.nl altijd voor u klaar met persoonlijk advies. Kom bijvoorbeeld eens langs in onze showroom in Hilversum of Oud-Alblas. Neem vooraf wel altijd even contact op door een mail te sturen naar info@hoekbanken.nl of door te bellen naar 06-29577794 voor onze showroom in Hilversum, of 06-30635648 voor de vestiging in Oud-Alblas. Wij geven u graag persoonlijke tips voor de make-over van uw eetkamer!

  Wij helpen u graag verder met al uw vragen!  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

  Chat openen
  💬 Hulp nodig?
  Kan ik je helpen?