Een passende eetkamerstoel begint bij de hoogte van de zitting! - Hoekbanken.nl skip to Main Content
Een Passende Eetkamerstoel Begint Bij De Hoogte Van De Zitting!

Een passende eetkamerstoel begint bij de hoogte van de zitting!

Hoogte van de zitting is belangrijk

Een mooie zithoek in uw eetkamer begint met de perfecte eetkamerstoelen. Bij het kiezen van passende eetkamerstoelen moet u altijd rekening houden met de hoogte van de zitting. Voor een comfortabele zit is het belangrijk dat de afmetingen kloppen. Voordat u op zoek gaat naar de perfecte eetkamerstoelen, is het dus belangrijk om de maten en afmetingen van uw eetkamertafel te weten. Het is natuurlijk vervelend als u met uw knieën tegen de onderkant van het tafelblad aan zit, of dat uw kinderen te laag zitten om hun bord leeg te eten. Voor verschillende eetkamerstoelen bent u bij Hoekbanken.nl aan het juiste adres.

Waar moet u op letten bij een eetkamerstoel?

Bij het vinden van eetkamerstoelen is het natuurlijk belangrijk dat u rekening houdt met de tafel. De afmetingen van de tafel zijn belangrijk. Deze heeft u namelijk nodig om de hoogte van de eetkamerstoelen te bepalen. De hoogte van de grond tot de onderkant van het tafelblad is het belangrijkst. Bij een dik tafelblad horen lagere eetkamerstoelen, anders botsen uw knieën tegen de tafel. Wilt u een stoel met armleuningen? Houd dan rekening met nog wat extra ruimte tussen de grond en het tafelblad. Ga voor de aankoop ook nog eens na wie er gebruik gaat maken van de stoelen. Heeft u bijvoorbeeld kinderen? Kies dan voor stoelen met een wat hogere zitting. Het is in ieder geval belangrijk om eerst te inventariseren welke soorten stoelen er zijn, en welk model het beste past bij uw eettafel.

Verschillende eetkamerstoelen

Bij elke eethoek passen andere eetkamerstoelen. Heeft u bijvoorbeeld een moderne eethoek? Dan passen kuipstoelen daar heel goed bij. Of bent u meer van een landelijke stijl? Dan matchen lichte grijstinten perfect met uw interieur. Hetzelfde geldt voor verschillende hoogtes van eetkamerstoelen. Diepe stoelen bieden een geweldig comfort, maar zijn onhandig voor kinderen. Het is natuurlijk ook zo dat iedereen zijn eigen wensen heeft voor een eetkamerstoel. De één wil een diepe stoel, de ander een hoge en de derde heeft een andere zithouding dan de rest. Bent u op zoek naar een stijlvolle oplossing waar iedereen tevreden mee is? Dan kunt u ook voor ieder gezinslid een andere stoel kopen! Zo creëert u een gezellige en speelse sfeer. Een andere unieke optie zijn onze barkrukken. Neem gerust eens een kijkje in het assortiment.

Inspiratie nodig? Bekijk ons assortiment!

Heeft u de afmetingen van uw eettafel gemeten en bent u nu op zoek naar de perfecte eetkamerstoelen? Wij van Hoekbanken.nl nodigen u van harte uit in onze showroom in Oud-Alblas of Hilversum! U kunt van tevoren contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch voor de showroom in Hilversum via 035-5338784 en voor Oud-Alblas belt u 06-30635648. U kunt ook mailen naar info@hoekbanken.nl. Bij Hoekbanken.nl vindt u ongetwijfeld een prachtige eetkamerstoel met de perfecte hoogte!

    Wij helpen u graag verder met al uw vragen!    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

    Chat openen
    💬 Hulp nodig?
    Kan ik je helpen?