De woontrends van 2019 - Hoekbanken.nl skip to Main Content

De woontrends van 2019

Een nieuw jaar betekent natuurlijk ook nieuwe woontrends. Wat zijn de kleuren van 2019 en welke stijl gaat 2019 veroveren? Uiteraard zal hoekbanken.nl ook dit jaar weer voorop lopen op de woontrends van 2019. In dit blog gaan we in op wat wel eens dé woontrends van 2019 zouden kunnen worden.

Veranderen van het interieur kan ervoor zorgen dat u weer verliefd wordt op uw eigen huis. Het hoeft geen grootschalige verandering te zijn maar het plaatsen van een aantal kleine accessoires of het vernieuwen van uw bank kan al voor een grote verandering zorgen. hoekbanken Bussum heeft voor u de trends van 2019 op een rij gezet zodat uw huis naast vernieuwd ook nog eens helemaal conform de laatste trends is.

Goud en koper

Net als in 2018, zijn ook in 2019 de metallic kleuren zoals koper en goud niet te missen in uw interieur. Deze kleuren zijn uitstekend te combineren en creëren een warme en stoere, industriële setting.

Groen, groener, groenst

Naast goud en koper is groen een kleur die niet gemist mag worden in 2019. Kies voor groen in de vorm van planten en het liefst zo veel mogelijk! Creëer de botanische sfeer met echte planten, maar ook met posters, accessoires of behang van planten. “Go back to nature” is dan ook een echte trend die we veel gaan zien in 2019.

Kleuren combinatie

Een intense kleurencombinatie is ook een trend in 2019. Zwart is “not done”; kleur is de trend voor 2019 en dan voornamelijk het creatief combineren van kleuren. Denk hierbij aan de meubels, de muren en accessoires. Als het maar een intense kleurencombinatie oplevert.

Handwerk is hot

Het eeuwenoude ambachtelijke handwerk blijft ook in 2019 hot! Denk hierbij aan mandwerk of hand weefgetouw maar ook de persoonlijke spullen die ooit zelf gemaakt zijn door uzelf of uw dierbaren.

Meubels

De trend is het gebruik van losse en gestapelde elementen. Zo groot mogelijk: meubelstukken met volume, opgerold of ingepakt, het mag en kan allemaal! Maak gebruik van volume en futuristische meubels en kleuren.

Hoe vind ik een trendy bank die mij past?

Ook op het gebied van bankstellen zijn er weer veel nieuwe trends te ontdekken. Bij het vinden van een trendy bank moet u op een aantal dingen letten: Hoeveel ruimte is er voor de bank in uw huis? Wilt u een grote of een kleine bank, een bank met een hoek of een losse hocker? Allen belangrijk, maar wellicht het meest essentiële moet u niet vergeten: welke bank zit het fijnst?

 

Elke woonkamer of zithoek vraagt om een ander type bank. Wat de trends betreft meubels ook mogen zijn, het is minstens zo belangrijk dat de bank comfortabel is en dat hij past bij uw wensen. Bekijk ook ons assortimentaan hoekbanken en kies uw ideale bank.

    Wij helpen u graag verder met al uw vragen!    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

    Chat openen
    💬 Hulp nodig?
    Kan ik je helpen?