De nieuwe interieurtrends van 2021 - Hoekbanken.nl skip to Main Content
De Nieuwe Interieurtrends Van 2021

De nieuwe interieurtrends van 2021

Nieuw interieur voor uw woning

Het nieuwe jaar is weer in volle gang. Helaas lijkt het erop dat de lockdown nog wel even voort gaat duren. Maar u hoeft zich niet te vervelen, want het is de perfecte tijd om uw woning een make-over te geven! Bij Hoekbanken.nl weten we alles van de laatste trends van 2021. We inspireren u daarom graag voor uw nieuwe interieur.

De kleuren

Laten we beginnen met kleur. Elk jaar maakt Flexa de kleur van het jaar bekend. Dit jaar is het de kleur Brave Ground. Dit is een naturel, neutrale bruintint die perfect past met heel veel stijlvolle accentkleuren. Zo past het bij warme rood, bruin en roze kleuren, maar ook bij natuurlijk blauw en groen. Dat is ideaal, want ook het donkerblauw is weer terug van weggeweest. Een accentmuur in blauw is bijvoorbeeld een mooie toevoeging aan het interieur, maar ook wanneer u op zoek bent naar een nieuwe hoekbank is blauw een uitstekende keuze.

Lichte houtsoorten

In 2021 wordt de trend van het Scandinavische interieur voortgezet. Dat betekent dat ook het lichte hout weer in het interieur terug te vinden is. Dit zien we vooral in de meubels en de vloeren. Maar ook in accenten zoals houten accessoires komt het materiaal terug. Onze tip is om verschillende houtsoorten en -kleuren met elkaar af te wisselen. Zo zorgt u ervoor dat het interieur niet saai wordt.

Invloeden van de natuur

Hout is niet de enige invloed van de natuur die in het interieur terug te vinden is. Planten zijn nog steeds een ware woontrend in 2021. Vooral in het zogenaamde ‘urban jungle’ interieur zijn ze alom terug te vinden. Ook hechten mensen steeds meer waarde aan duurzaamheid wanneer ze op zoek gaan naar nieuwe elementen voor hun woning. Bij Hoekbanken.nl geven we u graag tips over het onderhoud van uw nieuwe bank of ander meubelstuk. Met goed onderhoud verlengt u de levensduur van uw meubels, wat betekent dat u ze minder vaak hoeft te vervangen en daarmee ook duurzamer bezig bent.

Statement piece

Ten slotte is er in elk trendy interieur een statement piece te vinden: het pronkstuk dat centraal staat in de inrichting. Deze trend kunt u volledig zelf invullen. Zo kan bijvoorbeeld een mooi schilderij of een grote plantenpot met een chique plant het statement piece zijn. Maar u kunt ook een meubelstuk als pronkstuk bestempelen. Een grote U-vorm hoekbank van Hoekbanken.nl is namelijk niet alleen heel comfortabel, het is ook een echt statement piece in de woonkamer. Vooral wanneer u het combineert met accessoires zoals vrolijke kussens.

Vind de laatste trends bij Hoekbanken.nl

Voor de laatste trends voor uw inrichting die helemaal bij 2021 passen, bent u bij Hoekbanken.nl aan het juiste adres. In onze webshop bestelt u eenvoudig dat ene meubelstuk dat uw trendy interieur helemaal af maakt. Voor vragen of informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Wanneer het volgens de corona-maatregelen weer toegestaan is, nodigen we u ook van harte uit in een van onze showrooms in Hilversum of Oud-Alblas. Neem vooraf wel even contact met ons op. Contact opnemen kan via het formulier hier op de site, door te bellen naar 06-29577794 voor Hilversum of 06-30635648 voor Oud-Alblas of door een mail te sturen naar info@hoekbanken.nl.

    Wij helpen u graag verder met al uw vragen!    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

    Chat openen
    💬 Hulp nodig?
    Kan ik je helpen?