De mooiste Marokkaanse invloeden voor uw interieur skip to Main Content
De Mooiste Marokkaanse Invloeden Voor Uw Interieur

De mooiste Marokkaanse invloeden voor uw interieur

Stijlvol interieur in Marokkaanse sferen

Een Marokkaans interieur is elegant, kleurrijk en ontzettend stijlvol. In de loop der jaren is de stijl ook andere culturen steeds meer gaan beïnvloeden. Houdt u ook zo van de Marokkaanse interieurstijl? In dit blog geeft Hoekbanken.nl tips om uw woning volgens Marokkaanse sferen in te richten. Laat u inspireren!

Kleur, textuur en de juiste accessoires

Kleur en textuur staan natuurlijk centraal in de Marokkaanse interieurstijl. Dit kunt u onder andere door middel van de juiste accessoires terug laten komen. Ten eerste mogen kussens niet ontbreken. U kunt kiezen voor een stijlvol zwart-wit patroon, of juist voor een mix aan verschillende kleuren. Een interieur beïnvloed door Marokkaanse stijl is rijkelijk gedecoreerd met verschillende accessoires van afwisselende materialen. Dit zorgt voor de kenmerkende sfeer en warmte. Ook planten mogen absoluut niet vergeten worden. Wij adviseren altijd een vrolijke poef voor een Marokkaanse touch.

Een luxe tapijt

Wie denkt aan de Marokkaanse interieurstijl, denkt ongetwijfeld ook aan een prachtig tapijt. Net als de accessoires mag dit ook niet ontbreken in uw woning. Kies voor een vloerkleed met een vrolijk patroon. Zowel kleurrijke tapijten (met donkerrood als basis en kleurrijke patronen) als zwart-wit kleden met een patroon passen mooi. Durf met materialen te combineren op het gebied van vloerkleed, meubels en accessoires. Zo creëert u namelijk diepte in uw woning.

Grote U-vorm hoekbank

Bent u op zoek naar een echt statement piece geïnspireerd door Marokko voor uw kamer? Kies dan voor onze versie van de Marokkaanse sedari: een U-vorm hoekbank waar plek is voor uw hele familie en al uw gasten. Bij Hoekbanken.nl kunt u terecht voor U-vorm hoekbanken in verschillende kleuren en gemaakt van verschillende materialen. Of u nu voor een meer traditioneel uitziend model kiest, of voor een ‘moderne’ update van bijvoorbeeld strak leer, een U-vorm hoekbank is altijd een goede keuze wanneer u een grote woonkamer heeft.

Bestel online bij Hoekbanken.nl

Voor een prachtig tapijt, poef of een U-vorm hoekbank die helemaal bij een Marokkaans geïnspireerd interieur past, bent u bij Hoekbanken.nl aan het juiste adres. U bestelt ze eenvoudig online. Neem contact op voor meer informatie, of kom (wanneer dit weer toegestaan is) langs in de showroom in Hilversum of Oud-Alblas. Maak vooraf wel even een afspraak. U kunt ons bereiken via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar 06-29577794 voor Hilversum of 06-30635648 voor Oud-Alblas of stuur een mail naar info@hoekbanken.nl.

    Wij helpen u graag verder met al uw vragen!    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

    Chat openen
    💬 Hulp nodig?
    Kan ik je helpen?