De leukste interieur trend: hoekbank op pootjes - Hoekbanken.nl skip to Main Content
De Leukste Interieur Trend: Hoekbank Op Pootjes

De leukste interieur trend: hoekbank op pootjes

Hoekbank op pootjes in elke stijl

Wilt u uw interieur helemaal aan de laatste trends laten voldoen? Dan bent u bij Hoekbanken.nl aan het juiste adres! Bij ons vindt u namelijk de allerleukste hoekbanken op pootjes. Van strakke moderne modellen tot de sierlijke klassieke stijl, een hoekbank met pootjes past bij elk interieur. Dan moet u hem natuurlijk wel op de juiste manier stylen. Onze interieurexperts vertellen hier alles over.

Moderne hoekbank

De stijlvolle, strakke hoekbank is bijna niet meer weg te denken uit een modern interieur. Vooral de stoffen hoekbank zien we vaak terugkomen. De hoekbank op pootjes is een heus ‘statement piece’ geworden. Wanneer u kiest voor een moderne hoekbank raden wij de hoekbank met dunne houten pootjes aan. Deze zien er heel stijlvol uit, en passen bij het modern interieur met strakke, minimalistische vormen.

De industriële stijl

Hoekbanken op pootjes in de industriële stijl zien heel anders uit dan de hoekbanken in de moderne stijl. In tegenstelling tot strakke, dunne vormen staan bij een industriële hoekbank juist de robuuste vormen en materialen centraal. Deze vormen geven de woonkamer een stoere uitstraling. Bij een industriële inrichting horen accessoires van ijzer en staal, en ook een vloer van beton (of met een betonlook) past helemaal in dit interieur. Mensen die van deze stijl houden kiezen meestal voor een leren hoekbank.

Sierlijk en klassiek

Ten slotte is er ook nog de sierlijke, klassieke stijl van hoekbanken op poten. Deze poten zijn vaak gemaakt van hout en er worden sierlijke krullen en lussen in gegraveerd. Deze stijl kan eigenlijk wel gezien worden als het tegengestelde van het moderne minimalisme, maar dat maakt hem zeker niet minder trendy! Er is juist veel vraag naar klassieke stijlen. Denk bijvoorbeeld aan sierlijk behang en comfortabel, stoffen meubilair.

Hoekbank kopen bij Hoekbanken.nl

Welke stijl u ook gekozen heeft voor uw interieur, bij Hoekbanken.nl vindt u vast en zeker een hoekbank die helemaal bij u past. Neem eens een kijkje in ons ruime assortiment hier in de webshop. Wanneer u online bestelt heeft u de bank snel in huis. U kunt ook een bezoekje brengen aan onze showroom in Hilversum of Oud-Alblas. Neem dan van tevoren wel even contact met ons op. Dat doet u telefonisch voor Hilversum via 035-5338784 en voor Oud-Alblas belt u 06-30635648. U kunt tevens een mail sturen naar info@hoekbanken.nl. Kom ook langs bij Hoekbanken.nl en ontdek hoekbanken op pootjes voor elke stijl!

    Wij helpen u graag verder met al uw vragen!    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

    Chat openen
    💬 Hulp nodig?
    Kan ik je helpen?