Grijze Hoekbank - Van unsung hero tot Eyecatcher skip to Main Content
De Grijze Hoekbank, Ook Een Grijze Muis Of De Unsung Hero In Ieder Interieur?

De grijze hoekbank, ook een grijze muis of de unsung hero in ieder interieur?

Voordelen van een grijze hoekbank

Veel mensen mijden de grijze hoekbank omdat ze bang zijn dat het hun interieur saai maakt, en dat het als een grote blok in huis niet bij het interieur past. Maar wij weten dat het tegenovergestelde juist waar is. Een grijze hoekbank is ontzettend stijlvol, en past bij elke interieurstijl! In dit blog vertellen we daar graag wat meer over.

Past perfect bij elke interieurstijl

Bij welke interieurstijl een grijze hoekbank goed past? Een betere vraag is, bij welke stijl past hij niet! Met een mooie grijze hoekbank van goede kwaliteit kunt u namelijk alle kanten op. De meest voor de hand liggende interieurstijl waar de bank goed bij past, is toch wel het landelijk interieur. Dit staat in het teken van grote robuuste meubels in verschillende grijstinten. Maar door het gebruik van de juiste accessoires kunt u hem ook aanpassen aan andere interieurstijlen. In combinatie met staal en metaal in de rest van het interieur past hij bijvoorbeeld perfect in een industriële inrichting. Kies voor warme kleuren en printen om hem een boho-uitstraling te geven. Durf te combineren met uw grijze hoekbank.

Combineren met andere kleuren en patronen

Een grijze hoekbank is erg neutraal, wat betekent dat u er perfect mee kunt combineren op het gebied van kleuren en patronen. Er is geen kleur die echt niet bij het grijs past, en ook wanneer uw voorkeur uitgaat naar strak en neutraal is grijs ideaal. Qua kussentjes voor uw bank kunt u dus alle kanten op (experimenteer bijvoorbeeld ook eens met de materialen). Maar ook bij het stylen van de rest van uw inrichting hoeft u met de bank geen rekening te houden. Dus, schilder uw muren gerust in een felle kleur, en kies voor de fauteuil met de hippe print, bij een grijze bank staat alles mooi!

Tijdloos, en te combineren met elke trend

Het laatste voordeel van de grijze bank dat we nog willen benoemen is het feit dat, omdat hij zo goed te combineren is, hij ook ontzettend tijdloos is. Die suède bank in felblauwe kleur ziet er nu misschien heel mooi uit, maar over een paar jaar is dit weer helemaal uit de mode. Uw grijze bank combineert u met vrolijke suède kussens en/of een lekkere deken die u over de leuning hangt, en over een aantal jaren als bijvoorbeeld metallic of leer de woontrend zijn, vervangt u die gemakkelijk. Van een grijze hoekbank zult u dus veel langer plezier hebben!

Vind uw grijze bank bij Hoekbanken.nl

Bij Hoekbanken.nl vindt u een zeer groot assortiment aan grijze hoekbanken van verschillende materialen. U bestelt ze eenvoudig in de webshop, en wij bezorgen de bank snel bij u thuis. We kunnen het ons ook goed voorstellen dat u hem eerst ‘in het echt’ wilt zien. Hiervoor bezoekt u onze showroom in Hilversum of Oud-Alblas. Laat het ons wel even vooraf weten door te mailen naar info@hoekbanken.nl of bel 06-29577794 voor Hilversum, of 06-30635648 voor Oud-Alblas. Ontdek uw nieuwe grijze hoekbank in het assortiment van Hoekbanken.nl.

    Wij helpen u graag verder met al uw vragen!    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

    Chat openen
    💬 Hulp nodig?
    Kan ik je helpen?