De Firenca plofbank met latex vlokvulling - Hoekbanken.nl skip to Main Content
De Firenca Plofbank Met Latex Vlokvulling

De Firenca plofbank met latex vlokvulling

Een bank is het pronkstuk van je woonkamer en we brengen er dan ook veel tijd op door: we kijken er een filmpje op, doen een dutje of lezen een boek. Het is daarom erg belangrijk dat een bank lekker zit en een lange tijd meegaat. De levensduur van een bank is grotendeels afhankelijk van het soort vulling in de kussens van de bank.

Er zijn veel verschillende soorten kussenvulling die voor een bank gebruikt kunnen worden en elke vulling heeft zijn unieke eigenschappen. Het is zo dat eigenlijk elke vulling in elk soort kussen gebruikt worden, maar het is dan wel van belang dat er gekeken wordt naar het doel van het kussen. Zo wordt een vlokkenvulling vaak gebruikt in sierkussens en traagschuim vaak in hoofdkussens. Als je de standaard vlokkenvulling in een bank zou gebruiken, zouden de kussens binnen no-time versleten zijn. Daarom is latex vlokkenvulling dé uitkomst.

Latex vlokvulling

De latex vlokvulling is een stevige vulling die meestal gebruikt wordt in bankkussens. Het voordeel van dit opvulmateriaal van banken is dat het een zachte vulling is, bestaande uit kleine vlokjes die gemaakt zijn van 100% natuurrubber. De vulling zorgt voor een comfortabele zithouding: heerlijk om op neer te ploffen na een lange dag werken.

Nieuw: de Firenca hoekbank

In onze collectie banken is een nieuwe bank toegevoegd: de Firenca hoekbank. In deze loungebank kun je door de grote ‘plofkussens’ heerlijk wegkruipen. De plofkussens zijn gevuld met de bekende latex vlokvulling en zorgen voor dit extra comfortabele gevoel. Heeft u een landelijk of een modern interieur? Deze bank past door de stoere maar classy uitstraling in elke huiskamer.

De Firenca hoekbank is afgewerkt met een bies, waardoor de eigentijdse zithoek een stijlvol en exclusief karakter krijgt. Materialen uit het hogere prijssegment zorgen voor een hoge kwaliteit, waardoor de bank nog jaren meegaat. De komende jaren ploft u dan ook heerlijk neer op deze Firenca hoekbank!

Nieuwsgierig geworden naar de Firenca hoekbank met latex vlokvulling en wil je meer informatie? Mail naar info@ZitAxi.nl, bel naar 035-5338784 of kom gewoon gezellig langs bij onze vestigingen in ‘t Gooi en Rotterdam.

    Wij helpen u graag verder met al uw vragen!    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

    Chat openen
    💬 Hulp nodig?
    Kan ik je helpen?