Color-blocking met hoekbanken en ander meubilair - Hoekbanken.nl skip to Main Content
Color-blocking Met Hoekbanken En Ander Meubilair

Color-blocking met hoekbanken en ander meubilair

Color-blocking: een trendy interieurstijl

Wilt u op een unieke manier karakter en stijl toevoegen aan het interieur van uw woning? Ga dan eens aan de slag met color-blocking! Bij deze trendy interieurstijl staat het combineren van vrolijke kleuren centraal. Zo creëert u een stijlvol en speels interieur. Met de juiste typen hoekbanken maakt u de woning tot een mooi geheel. Hoe u dat doet leest u in dit blog!

Wat is color-blocking?

Laten we eens beginnen met wat color-blocking eigenlijk precies is. Door het combineren van opvallende en gedurfde kleuren creëert u een spannend en gewaagd interieur. Het concept is ontstaan in de modewereld, waar al langer met gewaagde kleurencombinaties gespeeld werd, bijvoorbeeld door een knalgele broek te combineren met een fel oranje topje. In de loop van de tijd is de trend overgewaaid naar andere gebieden, waaronder de interieurwereld.

Kleur op de muur

Wilt u meteen goed aan de slag met color-blocking? Dat kan door de muren te schilderen, het liefst met meerdere kleuren. Zoals de naam color-blocking al doet vermoeden is het de bedoeling dat je de muur van verschillende ‘blokken’ kleur voorziet. Je kunt ook kiezen voor geometrische vormen zoals driehoeken en cirkels. Houdt hierbij wel strakke lijnen aan als je voor het ware color-blocking effect wilt gaan. Door het kleurpatroon af te wisselen met wat rustigere kleuren zorg je voor een modern effect

Kleurrijke hoekbanken

We snappen dat het schilderen van muren meteen wel erg extreem, en niet voor iedereen weggelegd is. U kunt echter ook op wat kleinere manieren color-blocking toepassen in uw interieur. Wat dacht u bijvoorbeeld van een hoekbank in een mooie kleur zoals groen of blauw. Bij ons vindt u talloze unieke hoekbanken, en dus ook die perfect hoekbank voor uw kleurrijke inrichting.

Stylen met accessoires

Naast hoekbanken zijn ook andere meubelstukken perfect voor color-blocking in het interieur. Neem eens een kijkje in ons aanbod van fauteuils, hockers en eetkamerstoelen. Ook kunt u kiezen voor kleurrijke accessoires zoals vloerkleden of vrolijke kussens. Color-blocking toepassen in de details kan namelijk ook gewoon!

Rust door neutrale elementen

Om te voorkomen dat uw woning er rommelig uitziet, raden wij u aan om ook een aantal neutrale elementen toe te passen. Houdt bijvoorbeeld het aantal planten minimaal, kies voor neutrale kleuren wat betreft tafels en kasten en beperk de hoeveelheid hebbedingetjes in uw kamer. U kunt ook rust creëren door bijvoorbeeld uw kleurrijke kussens te combineren met een neutrale hoekbank in grijs of beige.

Neem een kijkje in de webshop

Nu is het tijd voor u om zelf aan de slag te gaan met kleur! Kies een aantal mooie verfkleuren voor tegen de muur, of neem een kijkje in onze webshop. Hier vindt u stijlvolle hoekbanken en ander meubilair om aan de slag te gaan met color-blocking. En dat ook nog voor een leuke prijs! Hoekbanken.nl is uw partner voor hoekbanken in de mooiste kleuren.

    Wij helpen u graag verder met al uw vragen!    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

    Chat openen
    💬 Hulp nodig?
    Kan ik je helpen?